Τέλος στις παραδοσιακές γεννήσεις – Δεν είναι αστείο, το ανακοίνωσαν επιστήμονες
Τέλος στις παραδοσιακές γεννήσεις – Δεν είναι αστείο, το ανακοίνωσαν επιστήμονες

Επιστήμονες ανακοινώνουν το πέρας της εποχής όπως την ξέρουμε και την «ανατολή» μιας νέας, στην οποία θα καταργηθούν οι παραδοσιακές γεννήσεις ανθρώπων.

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Συγκεκριμένα, ο διευθυντής του Κέντρου Νομικής και Βιοεπιστημών της Νομικής Σχολής του Στάνφορντ, Χανκ Γκρίλι, εκτιμά πως τα ζευγάρια θα επιλέγουν την καλλιέργεια των εμβρύων, καθώς, λόγω του ότι θα είναι μία φθηνότερη διαδικασία από την... παραδοσιακή παραγωγή απογόνων.

Πολύ καλά διαβάσατε! Λόγω της κρίσης που βάσει σχεδίου διογκώθηκε, οι άνθρωποι θα προτιμούν να μην γεννούν και να αναλάβει και αυτή την ευθύνη το Κράτος ή οι πολυεθνικές με την βοήθεια εργαστηρίων.

Αυτό μας λένε τουλάχιστον οι επιστήμονες.
Σε 30 χρόνια από σήμερα, τονίζει ο καθηγητής, το σεξ θα είναι περιττό για την απόκτηση απογόνων. Έτσι η παγκόσμια εξουσία θα ελέγχει, μεταξύ άλλων, τον αριθμό των γεννήσεων. Λίγοι «δούλοι» και καλοί!

Προκειμένου δε να εξηγήσει το συλλογισμό του, ο καθηγητής Γκρίλι, μιλώντας στο «Aspen Ideas Festival», υποστήριξε ότι η απόκτηση τέκνων θα γίνεται μεθοδικά και επιλεκτικά στο εργαστήριο. Τα έμβρυα, συνεχίζει ο καθηγητής, θα καλλιεργούνται από το γενετικό υλικό και των δύο γονέων, τα οποία στη συνέχεια θα εξετάζονται από τους ειδικούς και τους δυνητικούς γονείς.

Άλλο δηλαδή οι γενετικοί και άλλο οι δυνητικοί γονείς, οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι υπάλληλοι του Κράτους ή επιστήμονες.
Στην συνέχεια θα ελέγχονται για ασθένειες με τους ερευνητές να εντοπίζουν γονιδιακές μεταλλάξεις που πυροδοτούν την εμφάνιση χρόνιων και ανίατων νόσων.

Όποια έμβρυα είναι «άρρωστα», θα απορρίπτονται.
Πέραν τούτου, οι δυνητικοί γονείς θα μπορούν να επιλέγουν εξωτερικά χαρακτηριστικά,όπως το χρώμα των μαλλιών και των ματιών ενώ τα γονίδια που σχετίζονται με τον δείκτη ευφυίας θα μπορούν να συνδυαστούν. Η μέθοδος επεξεργασίας των γονιδίων θα γίνεται με την βοήθεια της εφαρμογής "CRISPR", (τεχνική επεξεργασία γονιδίων),η οποία χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο για ιατρικούς σκοπούς.

Έτσι ξεκινούν οι «απατεωνιές» στην εποχή μας, για ιατρικούς σκοπούς.
Η διαδικασία θα είναι δωρεάν για όλους, συμπληρώνει ο καθηγητής και καταλήγει:
«Η διαδικασία επιλογής εμβρύων είναι φθηνότερη από την παραγωγή μωρών με τον γνωστό, παραδοσιακό τρόπο, εάν υπολογίσει κανείς το κόστος που επωμίζεται το ζευγάρι μετά τη γέννηση του παιδιού».

Για τον Αμερικανό καθηγητή, δεν εγείρονται διλήμματα ηθικής αλλά ούτε και θέματα από οικονομικής πλευράς.
Όλα δείχνουν πως τελικά το παγκόσμιο Κράτος δεν θέλει να ελέγχει τα παιδιά από τριών ετών στα ολοήμερα νηπιαγωγεία και σχολεία, αλλά από έμβρυα, επιλέγοντας ποια θα γεννηθούν και που θα… διοριστούν στην παγκόσμια μηχανή εξαθλίωσης και υποταγής των ανθρώπων.

prisonplanet.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications