Προφυλακίστηκε η διευθύντρια της τρομοκρατικής οργάνωσης του Soros,  υπό την κάλυψη Διεθνούς Αμνηστίας  στην Τουρκία ως τρομοκράτισσα
Προφυλακίστηκε η διευθύντρια της τρομοκρατικής οργάνωσης του Soros,  υπό την κάλυψη Διεθνούς Αμνηστίας  στην Τουρκία ως τρομοκράτισσα

Την προφυλάκιση της τοπικής διευθύντριας της Διεθνούς Αμνηστίας, Ιντίλ Εζέρ, καθώς και άλλων πέντε ακτιβιστών διέταξε δικαστήριο στην Τουρκία, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Hurriyet.

Η Εζέρ έχει συλληφθεί μαζί με δέκα άλλους ακτιβιστές, μεταξύ αυτών ένας γερμανικής κι ένας σουηδικής καταγωγής στις 5 Ιουλίου.

Οι συλλήψεις έγιναν ενώ οι ακτιβιστές παρακολουθούσαν ένα σεμινάριο για την ψηφιακή ασφάλεια, αλλά και την διαχείριση πληροφοριών σε ξενοδοχείο κοντά στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Εισαγγελέας ζήτησε χθες από το δικαστήριο την προφυλάκιση όλων των συλληφθέντων, οι οποίοι θα δικαστούν για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Ωστόσο, το δικαστήριο αποφάσισε την απελευθέρωση τεσσάρων από τους συλληφθέντες, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Οι συλλήψεις των ακτιβιστών έγιναν στο πλαίσιο των επιχειρήσεων της αστυνομίας μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του περασμένου Ιουλίου, στην Ελλαδα πάντως πέτυχε κάποτε το πραξικόπημα, και έβγαλαν τον Παπαδόπουλο απο την μέση!αυτα ειναι τα χάλια ενός δουλικού λάου!μάλιστα ειναι τοσο γίδια πολλοι που πιστεύουν οτι ο Παπαδόπουλος ηταν το πρόβλημα! και στην Λιβύη του Καντάφι που τους είχε μέχρι δωρεάν ρεύμα, τώρα τους μαθαίνουν οτι ηταν δικτάτορας οι εκεί ισλαμιστές κομμουνιστές! (ειδική φυλή να υπηρετεί όμβριους).

Και στην Ελλάδα αλωνίζουν αυτα τα κομμουνιστικα φρικιά , και εκαναν κυβέρνηση μια αποδεδειγμένα εγκληματική οργάνωση!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications