24 Ιουλ 2017

«Σας τα κάναμε τσουρέκια ή ακόμα;» ρωτάνε τα τζιτζίκια της χώρας

«Σας τα κάναμε τσουρέκια ή ακόμα;» ρωτάνε τα τζιτζίκια της χώρας

Την πρόθεση τους να συνεχίσουν να κάνουν θόρυβο μέχρι να οδηγηθεί η χώρα στην παράνοια εξέφρασαν σήμερα τα τζιτζίκια της χώρας, σε δηλώσεις τους στο Βατράχι.

Ο ήχος των τζιτζικιών, ο οποίος προανήγγειλε ευχάριστα την άφιξη του καλοκαιριού πριν από δυο μήνες, έχει μετατραπεί τώρα σε εφιαλτικό σάουντρακ για τους κατοίκους της χώρας, από το οποίο φαίνεται να μην υπάρχει σωτηρία.

Ο αδιάκοπος θόρυβος έχει οδηγήσει μάλιστα ορισμένους πολίτες σε πράξεις απόγνωσης, όπως μας περιέγραψε ο Γιάννης Π. από την Αθήνα.:«Χτες δεν άντεξα, έπιασα ένα τζιτζίκι και βγήκα στο μπαλκόνι κρατώντας ένα μαχαίρι στο λαιμό του. Κοίταξα γύρω με νόημα. Σήμερα έχει ησυχία.»

Άλλοι, όπως ο Κώστας Ζ. από τη Θεσσαλονίκη, επιχειρούν να λύσουν το πρόβλημα κάνοντας περισσότερο θόρυβο από τα τζιτζίκια:«Έχω προσέξει ότι αν ουρλιάξω δυνατά από το παράθυρο τα τζιτζίκια σταματάνε. Βέβαια από την άλλη έχω προσέξει ότι μετά οι γείτονες με αποφεύγουν» λέει.

Ειδικοί τζιτζικολόγοι τονίζουν πάντως πως όλες οι αυτοσχέδιες λύσεις είναι προσωρινές. «Τίποτα δεν τα σταματάει. Πάρτε την περίπτωση πολίτη που έβαλε ωτοασπίδες πριν κοιμηθεί. Τη νύχτα ξύπνησε και βρήκε τα τζιτζίκια να κάθονται στην άκρη του κρεβατιού του να του κάνουν τζιρ τζιρ τζιρ στη νοηματική.»

tovatraxi.com

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

«Σας τα κάναμε τσουρέκια ή ακόμα;» ρωτάνε τα τζιτζίκια της χώρας
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications