Για να δούμε μερικές αλήθειες για το :ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ!!!! Σάλος με Γερμανό Διάσημο:Οι Έλληνες μπορούν να....!
Για να δούμε μερικές αλήθειες για το :Σάλος με Γερμανό Διάσημο:Οι Έλληνες μπορούν να....!

Αφού το έβαλαν όλοι αυτο,και το μίσος για τους "κακούς ναζι" που επιβάλουν μετρά στην Ελλάδα ξεχείλισε! σημείωση στην Γερμανία δεν κάνουν κουμάντο οι "ναζι" αλλα οι αριστεροι ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!! και εκεί εκτός νομού έβγαλαν το εθνικιστικό κόμμα, οι "ναζι" ηταν Φιλέλλην! μα σκότωσαν Έλληνες το 40! απο πότε οι κομμουνιστες βάρβαροι θεωρούνται Έλληνες? θέλετε να πιάστε έναν και να κάνετε ανάλυση DNA? έχουν κατουρηθεί στο γελοίο οι Οβριοί!!τελικά πιο πιθανό ειναι να κατεβούν οι εξωγήινοι πάρα να ξυπνήσει αυτός ο ηλίθιος λαος !(αποτέλεσμα εκφυλισμού με αλλόφυλους)

Αντί να ξυπνήσει με το ίντερνετ έγινε πιο ηλίθιος! δώσε του σανό και θα σε ακολουθεί! αφου είχαν και έχουν και για πατριωτικές κομμουνιστικές ιστοσελίδες! τι να περιμένει κανεις όταν έβγαλαν τους αριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ?

Τάκης Λαζαρίδης: Η Αριστερά διαστρέβλωσε την ιστορία! πως είπατε πρώτη φορά αριστερά?το Πασοκ τι ηταν?«Εμείς, η Αριστερά, ευθυνόμαστε για τον Εμφύλιο και τις συμφορές που έπεσαν στη χώρα μας... Το δράμα της πατρίδας μας είναι, ότι η Αριστερά ηττήθηκε στο πεδίο των μαχών, νίκησε όμως στο πεδίο της προπαγάνδας. Κατάφερε έτσι, να διώξει τις ευθύνες της από πάνω της και να κυριαρχήσει ιδεολογικά και πολιτικά. Κι ευθύνεται, διότι ενήργησε συνειδητά κατ' εντολήν κι ως όργανο των Σοβιετικών... Αγωνιστήκαμε για να κάνουμε την Ελλάδα μέλος της σοβιετικής στρούγκας. Αντικειμενικά, αυτό ήταν έγκλημα εις βάρος της χώρας μας». -Τάκης Λαζαρίδης-

Ο Άρνολντ Άλοις Σβαρτσενέγκερ (Arnold Alois Schwarzenegger, 30 Ιουλίου 1947) o γιος του αξιωματικού των SS του Gustav Schwarzenegger,o Σβαρτσενέγκερ έχει δηλώσει δημοσίως ότι θαυμάζει τον Χίτλερ και την Ελλαδα ,ειδικά την αρχαία Ελλάδα!Για εμάς, που έχουμε ασχοληθεί με το body building, η αρχαία Ελλάδα είναι πάντα στο επίκεντρο, νιώθουμε σαν συνεχιστές των αρχαίων Ελλήνων και για αυτό το λόγο αγαπώ ιδιαιτέρως τον Ηρακλή. Είμαι πολύ στενοχωρημένος για όσα συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα, ετσι ηταν οι περισσότεροι "ναζι" πριν τα ολοκαυτώματα και την εθνοκάθαρση που τους έκαναν το 1945! άρα ποιος ειναι αυτός Γερμανός Celebrity?? Υπήρχε περίπτωση να ηταν γνήσιος Γερμανός και να έλεγε κατα της Ελλάδας? φυσικά και οχι! αυτα τα λένε οι Γερμανοί απόγονοι Μογγόλων μετά το 1945 = κομμουνιστες αριστεροι ίδιους με αυτούς εδώ! Robert Geiss ! ένας ζάπλουτος βρίζει τους Έλληνες! χαμός!!! βρίζουν τους Γερμανούς οι νεοελληνες αλλα πάνε στην Γερμανία να ζήσουν απο τα επιδόματα , οπως λένε και οι εδώ αριστεροι για τους εκεί αριστερούς και την δικιά τους κομμουνίστρια Μέρκελ: Οι Γερμανοί και οι Γερμανοί! το τονίζουν!λες και ο απλός λαος επιβάλει μετρά στην Ελλαδα! γράφουν για "ναζι Γερμανούς" επι χρονιά που ήθελαν να "αφανίσουν την Ελλαδα" αν και ιστορικά οι κομμουνιστες ήθελαν να αφανίσουν την Ελλάδα και οχι οι "κακοί ναζι" οπως και εκαναν γενοκτονία και παιδομάζωμα! τα σύνορα της Ελλάδας δεν ειναι πέρα απο τον Όλυμπο έλεγε ο Βελουχιώτης! σκότωσαν Έλληνες στο Δίστομο! απο πότε έγιναν Έλληνες οι κομμουνιστές? και τους Γερμανούς ποιοι τους έσφαξαν εκεί?κατα παράβαση καθε δίκαιου πόλεμου Έλληνες? δεν νομίζω!

Σύμφωνα με την μεγαλύτερη ελληνική ιστοσελίδα ενημέρωσης της Γερμανίας allesgr.de ένα απίστευτο βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο: Ο Γερμανός διάσημος και επιχειρηματίας Robert Geiss πριν λίγα 24ωρα εξέφρασε πραγματικά τον θυμό του για τους Έλληνες με πολύ άσχημα λόγια...! Σε μια απλή ερευνά γιατι κανένας νορμάλ δεν θα τα έλεγε αυτα: βρέθηκε να έχει σχέση με όμβριους το όνομα του σε διαφορετικές πήγες ,ίσως κάποιος απόγονος απο αυτόν πιο κάτω: Robert Raphael Geis (1906-1972) ήταν ένας ραβίνος, εκπαιδευτικός, θεολόγος , και στην δεύτερη εικόνα απο βιβλίο κανονικά το όνομα Geiss : books.google

Δεν ειναι η πρώτη φορά ! παλιότερα "έγκυρες πήγες" που έχουν συνεργασία με τις γερμανικές "έγκυρες πήγες" έλεγαν: οι Γερμανοί στην τάδε ιστοσελίδα γράφουν κατα της Ελλάδας! χαμός και δώσε share και βωμολοχίες!γερμαναραδες μπεεε! κανένας δεν μπήκε στην γερμανική ιστοσελίδα που έλεγαν, να δουν οτι το άρθρο που έλεγε κατα της Ελλάδας, οχι μονο αριστερός Γερμανός το είχε γράψει αλλα Ελληνο-Γερμανος αριστερός με ελληνικό όνομα !

Έτσι είσαι στην πρώτη θέση στην Ελλάδα! αν βάζεις και ποστ προπαγάνδας, η συνταγή της επιτυχίας: ολα οι κακοί ναζι τα κάνουν, κατα της Χ.Α, υπέρ λαθρο, υπέρ αριστερών,βάζε προπαγάνδες !βάζε ηλιθιότητες! (Η τεχνική του να κρατάς το κοινό σε άγνοια και ανοησία!). 1 εκατομμύριο like στο facebook σε 1.5 χρονο η συγκεκριμένη ιστοσελίδα ! ειναι δυνατόν? :

Νεοέλληνας σχόλιο δείγμα τι πλύση εγκεφάλου έχει φάει: Και τα δυο στην φώτο συγγενείς Μογγόλων ειναι…δηλαδή γνήσιοι – Γερμανοί…! Χμμ μιλάμε για νοημοσύνη υπό το 0! δεν λεει οτι οι γνήσιοι Γερμανοί ηταν Ούννοι οπως λένε και έτρωγαν βελανιδιά; γιατί ετσι τους λένε οι Οβριοί! οι οποίοι έβαλαν τους Μογγόλους να βιάζουν εκατομμύρια γυναικες γιατι ηταν Μογγόλοι οι Γερμανοί?οχι για να γεμίσει και η Γερμανία χρήσιμους ηλίθιους κομμουνιστές? τα ίδια ειχαν κανει και στην Ελλάδα! το οτι οι Μογγόλοι και Ούννοι ηταν μονο μελαχρινοί σαν τους κομμουνιστές δεν μπορούν να το σκεφτούν οι σημερινοί νεοελληνες τουρκομογγολοι! όταν οι γνήσιοι Γερμανοί ήσαν δωρική φυλή γιαυτό ηταν έτη μπροστά απο την εποχή τους!

Η διαστρέβλωση της ιστορίας που εχουν κάνει δεν περιγράφεται! Οι Γερμανοί ΔΕΝ κήρυξαν πόλεμο στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 1941. Στρατεύματα του 3ου Ράιχ μπήκανε απλώς στην ελληνική επικράτεια, μόνο και μόνο για να διώξουν τους Άγγλους που είχε φέρει εδώ ο Μεταξάς (όταν κατάλαβε οτι πήρε λάθος στρατόπεδο ήταν ήδη αργά δολοφονήθηκε): Η κυβέρνησις του Ράιχ είναι πεπεισμένη ότι εκδιώκουσα ταχέως εξ Ελλάδος τους παρεισάκτους Αγγλους παρέχει αποφασιστικήν υπηρεσίαν τόσον εις τον ελληνικόν λαόν όσον και εις την ευρωπαϊκήν κοινότητα…..Α. Χίτλερ με το διάγγελμά του- την ίδια ημέρα- προς το γερμανικό λαό. Άλλα έχουν μάθει στο πόπολο! οτι οι "ναζι" εθνικιστές ηταν οι κακοί !και οι κάλοι οι κομμουνιστές !!! Καμιά σωτηρία! την ηλιθιότητα δεν μπορείς να την κερδίσεις! στηρίζουν το ίδιο το τέρας που τους τρώει!! και οποιος τους πει καμιά αλήθεια ειναι ο κακός!ανθέλληνας!!! ΥΓ οι αλήθειες δεν αρέσουν σε πολλούς! όποτε δεν περιμένω να έχει απήχηση το άρθρο! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications