Ποτέ κανένας Σιωνιστής δεν θα καταδικαστεί για ρητορική μίσους και ρατσισμό απο την Δύση.
Ποτέ κανένας Σιωνιστής δεν θα καταδικαστεί για ρητορική μίσους και ρατσισμό απο την Δύση.

Ποτέ κανένας Σιωνιστής δεν θα καταδικαστεί για ρητορική μίσους και ρατσισμό απο την Δύση. Αν ένας Σιωνιστής ζητήσει να σβήσουν μία χώρα κι έναν λαό από τον χάρτη, ποτέ δεν θα καταδικαστεί για ρητορική μίσους και ρατσισμό απο την Δύση.

Αν έχεις Ισραηλινό διαβατήριο και ζητήσεις να σβήσουν μία χώρα κι έναν λαό από τον χάρτη … κανένας Δυτικός δεν θα σε καταδικάσει για ρητορική μίσους και ρατσισμό.

Μόνο οι «κακοί» Ρώσοι θα εξοργιστούν με μία τέτοια δήλωση. Έχεις ασυλία όταν βρίζεις τους εχθρούς των Rothschild. Όταν πεθάνεις … θα γράψουν και ύμνους. Να μην ξεχνάμε ότι κι ο «έγκριτος» Economist ….κοίτα σύμπτωση ιδιοκτησίας Rothschild… ζήτησε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Να χτυπήσουν γερά τον Άσαντ …κι αυτό ακριβώς συνέβη στη Συρία.

Ξαφνικά όλη η πεφωτισμένη Δύση …ανακάλυψε ένα «τέρας» εκεί στη Συρία που έπρεπε να αφανιστεί και οι Δημοκράτες χρηματοδότησαν ανθρωπόμορφα κτήνη να προκαλέσουν 300.000 νεκρούς κι 6.000.000 πρόσφυγες…και να γκρεμίσουν επίσης αρχαιότητες τεράστιας πολιτιστικής αξίας… ώστε να σβήσουν τον πανάρχαιο Συριακό πολιτισμό ..όπως ονειρευόταν ο Ισραηλινός Blogger.

Ευτυχώς εκεί στo χαρούμενo Βασίλειo της Σαουδικής Αραβίας των 157 κρατικών αποκεφαλισμών το 2015 … η Δημοκρατία και η Ελευθερία κάνουν πάρτι… και οι πεφωτισμένοι ηγέτες της Δύσης …υποκλίνονται στο μεγαλείο των ανώμαλων και σχιζοφρενών που παριστάνουν τους αυστηρά θρησκευόμενους Μουσουλμάνους …

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ IEFIMERIDA Πέθανε σε ηλικία 51 ετών ο Αντόν Νόσικ -Πρωτοπόρος του ρωσικού διαδικτύου. Ο Αντόν Νόσικ, διάσημος μπλόγκερ και ακτιβιστής, που θεωρείται ένας από τους ιδρυτές του ρωσικού Διαδικτύου, πέθανε σε ηλικία 51 ετών, ανακοίνωσαν σήμερα οι οικείοι του. «Ναι, είναι αλήθεια. Ο Αντόν Νόσικ πέθανε στη Μόσχα την περασμένη νύχτα», έγραψε στο Facebook, ένας από τους φίλους του, ο επιχειρηματίας και εκδότης Ντεμιάν Κουντριαβτσόφ.

Σύμφωνα με το BBC, ο εξέχων μπλόγκερ και επιχειρηματίας του Διαδικτύου πέθανε από καρδιακή προσβολή. Η είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει τα ρωσικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Νόσικ ήταν συνιδρυτής και εκδότης των μεγαλύτερων διαδικτυακών εκδόσεων στη Ρωσία. Καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας του, υποστήριζε ότι το Διαδίκτυο είναι πάντα «ένα νησί ελευθερίας» και θα παραμείνει έτσι παρά τις προσπάθειες να περιοριστεί.

«Είναι απλά αδύνατο να το πιστέψουμε», έγραψε στο Twitter o πολιτικός της αντιπολίτευσης ‘Ιλια Γιασίν. «Αναπαύσου εν ειρήνη, φίλε μου!».

Το 2016, ο Νόσικ καταδικάστηκε σε βαρύ πρόστιμο γιατί κάλεσε τον πρόεδρο Πούτιν να «σβήσει τη Συρία από τον χάρτη», την επομένη της ρωσικής στρατιωτικής επέμβασης για την υποστήριξη της κυβέρνησης της Δαμασκού.

Ο Αντόν Νόσικ έζησε στο Ισραήλ μεταξύ 1990 και 1997 και είχε διπλή υπηκοότητα, ρωσική και ισραηλινή.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications