ΠΑΓΚΑΛΟΣ: «Μ@Λ@ΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΛΕΕΙ... ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙ» - ΒΙΝΤΕΟ -
Ποιόν αποκαλεί μ@λ@κα και τσογλάνι ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Αφορμή ήταν η χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού στην τηλεόραση του Alpha, με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να καλείται να σχολιάσει την εξής φράση του Αλέξη Τσίπρα: «Αλλο ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και άλλο ανεξέλεγκτη Δικαιοσύνη… Αλλο η διάκριση των εξουσιών και άλλο η εξουσία των διακρίσεων».

Χωρίς προφανώς να το... σκεφτεί πολύ, απάντησε: "Μ@λ@κ@ς είναι, μ@λ@κίες λέει", ενώ επανέλαβε αρκετές φορές τον υβριστικό χαρακτηρισμό «τσογλάνι» για τον Πρωθυπουργό.

Ο κ. Πάγκαλος έκανε επίσης λόγο για «χουνταίους που κυβερνούν σήμερα» και κατήγγειλε τις απειλές του κ. Τσίπρα προς υπουργούς του ΠΑΣΟΚ (όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην αντιπολίτευση) ότι με το που ανέβει στην εξουσία «δεν θα τολμούν να βγουν από το σπίτι τους».

Ο κ. Πάγκαλος έκανε λόγο για «χουνταίους που κυβερνούν σήμερα» και κατήγγειλε τις απειλές του κ. Τσίπρα προς υπουργούς του ΠΑΣΟΚ (όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην αντιπολίτευση) ότι με το που ανέβει στην εξουσία «δεν θα τολμούν να βγουν από το σπίτι τους». Διεμήνυσε τέλος πως έχει ανοικτούς λογαριασμούς και με αυτούς που συνεργάζονται με τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι θα έρθει και γι αυτούς η τιμωρία.

Ακούστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη (σ.σ. το επίμαχο απόσπασμα μετά το 06:20) Και δώστε προσοχή πως όλοι μα όλοι οι δημοσιογράφοι στο ράδιο σε γνωστούς τους σταθμούς συνήθως, υπερασπίζονται με λυσσά το σύστημα, βλέπε real fm λες και τους έχουν βάλει να ορκιστούν σε μασονικές στοές ένα πράγμα, η πλάκα ειναι αν πάρει κάνεις συνεσταλμένος τηλέφωνο και πει τα αυτονόητα, τους πιάνει αμόκ και αρχίζουν την ειρωνεία λέγοντας: αυτα τα χρυσαυγίτικα!(κλείνουν και τα τηλεφωνά ορισμένες φόρες) θέλουν να παίρνουν τηλέφωνο μονο ουγκ αριστεροι κομμουνιστες μειωμένης αντίληψης, να λένε ηλιθιότητες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications