Παρανοϊκό: Έτσι έχουν μάθει τις γυναίκες της νέας εποχής!
Παρανοϊκό: Έτσι έχουν μάθει τις γυναίκες της νέας εποχής!

Η επόμενη είδηση θα σας βοηθήσει να διακρίνετε την πορεία όπου η ανθρώπινη κοινωνία έχει πάρει, με τις γυναίκες για άλλη μία φορά να βρίσκονται στο στόχαστρο της Νέας Τάξης.

Του Άρη Δημόπουλου

Το μεγάλο τους "όπλο" είναι η πλήρης απομάκρυνση της γυναίκας από κάθε τι ενέργεια που έχει να κάνει με την οικογένεια. Η ακόμη μεγαλύτερη ωστόσο ψευδαίσθηση είναι αυτή της...επιλογής που υποτίθεται ότι έχουν οι περισσότερες "ανεξάρτητες γυναίκες".

Ανεξαρτησία και ελευθερία στον κόσμο της νέας εποχής, είναι δύο έννοιες ανύπαρκτες.

Στον βωμό λοιπόν του...χρήματος, της καριέρας και της δόξας, όλο και περισσότερες είναι οι γυναίκες που επιλέγουν όχι μόνο να μην κάνουν οικογένεια, αλλά να....παγώσουν τα ωάριά τους, ελπίζοντας πως κάποια στιγμή στο μέλλον θα βρουν τον άνδρα των ονείρων τους!

Ναι, καλά διαβάσατε. Επιλέγοντας την καριέρα και με το τρανταχτό επιχείρημα της ισότητας, η "νέα μόδα" με τα ωάρια αρχίζει και εξαπλώνεται στον δυτικό κόσμο. Σε κοινωνίες δηλαδή όπου η γυναίκα έχει βγει από το σπίτι.

Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών των γυναικών προτιμούν να δοθούν ψυχή τε και σώματι στην καριέρα τους, συμπληρώνοντας δε πως θα περιμένουν να βρουν τον "πετυχημένο και έξυπνο άνδρα-πρότυπο" για να κάνουν κάποια στιγμή οικογένεια.

Μόνο τότε θα δεχθούν να "ξεπαγώσουν" τα ωάριά τους. Είναι ενδεικτικό πως στην Μ.Βρετανία μόνο, οι γυναίκες πληρώνουν μέχρι και 5,000 λίρες προκειμένου να παγώσουν τα ωάριά τους.

Περί τούτου η διευθύντρια της Creatility Fertility στη Βρετανία, Geeta Nargund, υποστηρίζει:"Οι γυναίκες μας λένε συχνά ότι παγώνουν τα ωἀριά τους, γιατί οι άνδρες που συναντούν, αισθάνονται ότι απειλούνται από την επιτυχία τους και έτσι δεν θέλουν να δεσμευτούν και να δημιουργήσουν μία οικογένεια μαζί τους".

Σας ακούγεται τρελό; Κι όμως, είναι οι νέοι κανόνες και τα "πρέπει" του κόσμου στον οποίο ζούμε.

el.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications