Ο Ν.Τραμπ καταργεί το πρόγραμμα παραγωγής ισλαμιστών τρομοκρατών της CIA! - «Νίκη Β.Πούτιν» λένε οι αντίπαλοί του
Ο Ν.Τραμπ καταργεί το πρόγραμμα παραγωγής ισλαμιστών τρομοκρατών της CIA! - «Νίκη Β.Πούτιν» λένε οι αντίπαλοί του

Μεγάλη γεωστρατηγική νίκη πέτυχε η Ρωσία στην Συρία καθώς ο Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ τερματίζει το πρόγραμμα παραγωγής «ανταρτών» κατά του Σύρου προέδρου

https://www.youtube.com/watch?v=

Μ.Άσαντ το οποίο επί της ουσίας ήταν υπεύθυνο για την δημιουργία όλων των ισλαμιστικών τρομοκρατικών ορανώσεων συμπεριλαμβανομένου και του ISIS που προκάλεσαν σοκ στην παγκόσμια κοιινή γνώμη με τις ωμότητες που διέπραξαν στην πολύππαθη χώρρα αλλά και τις καταστροφές σε μνημεία και ιερούς τόπους.

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε να βάλει τέλος στο μυστικό πρόγραμμα της CIA, για τον εξοπλισμό και την εκπαίδευση Σύρων «ανταρτών» που μάχονται ενάντια στην νόμιμη κυβέρνηση του Μπασάρ αλ Ασαντ. Ένα πρόγραμμα που στο σύνολό τους τα εγχώρια και διεθνή ΜΜΕ προσποιούνταν ότι δεν το έβλεπαν και «αναρωτιόντουσαν» από που «ξεφύτρωσαν» όλοι αυτοί οι «φανατικοί».

Η αντιπολιτευόμενη και πιστή στο σύστημα Ομπάμα-Σόρος-Κλίντον Washington Post αποκάλυψε αυτή την απόφαση του Ν.Τραμπ, επικαλούμενη τους γνωστούς-άγνωστους Αμερικανούς αξιωματούχους. Είναι μια ακόμα διαρροή από «φυτευτές» πηγές του λεγόμενου «βαθέως» αμερικανικού κράτους που επιχειρούν έτσι να κτυπήσουν την εικόνα του Αμερικανού προέδρου.

Το πρόγραμμα αυτό ήταν στο επίκεντρο της πολιτικής που είχε της προεδρίας Ομπάμα το 2013, ώστε να ανατραπεί «κακήν κακώς» ο Σύρος πρόεδρος Μ.Άσαντ αδιαφορώντας για τις συνέπειες που είχε η κίνηση αυτή στο συριακό πληθυσμό ο οποίος υπέφερε τα πάνδεινα από αυτούς τους «αντάρτες»

Ομως, ακόμη και οι υποστηρικτές του προγράμματος αμφισβητούσαν την αποτελεσματικότητά του, από τότε που η Ρωσία ανέπτυξε δυνάμεις στη Συρία, πριν από δύο χρόνια, αναφέρει η Washington Post.

Η αλήθεια είναι ότι αυτός ήταν και ο λόγος που αναγκάστηκε η Μόσχα να παρέμβει με σοβαρές στρατιωτικές δυνάμεις στην Συρία, δίνοντας την νίκη στον Σύρο πρόεδρο. Η καταστροφή του ISIS θεωρείται ζήτημα κάποιων μηνών Η σταδιακή κατάργηση του μυστικού προγράμματος δείχνει ότι ο Ν.Τραμπ είναι αποφασισμένος να συνεργαστεί με τη Ρωσία, που θεωρούσε το πρόγραμμα κατά του Ασαντ ως επίθεση στα συμφέροντά της

Επίσης, η κατάργησή του δείχνει ότι η Ουάσιγκτον είναι πλέον έτοιμη να αποδεχτεί την παραμονή Άσαντ στην εξουσία Άλλωστε πολλοί αναλυτές θεωρούν απολύτως σίγουρο ότι μόλις γίνουν εκλογές στην χώρα μετά την λήξη του πολέμου, ο Σύρος πρόεδρος θα εκλεγεί πανηγυρικά

Αξιωματούχοι δήλωσαν στην εφημερίδα ότι ο Τραμπ πήρε την απόφαση να καταργήσει το πρόγραμμα της CIA πριν από περίπου ένα μήνα, έπειτα από συνάντηση στο Οβάλ Γραφείο με τον διευθυντή της CIA και τον σύμβουλο εθνικής ασφάλειας, πριν συναντηθεί με τον Βλαντιμίρ Πούτιν στη Γερμανία, στις 7 Ιουλίου.

Πρώην και νυν αξιωματούχοι, που στηρίζουν το πρόγραμμα, σχολίασαν ότι αυτή η κίνηση αποτελεί μεγάλη παραχώρηση. «Είναι μια σημαντική απόφαση. Ο Πούτιν κέρδισε στη Συρία», ανέφερε χαρακτηριστικά ένας νυν αξιωματούχος. Αυτό καίει το «βαθύ» αμερικανικό κράτος. Ότι ηττήθηκε στην Συρία. Η διακυβέρνηση Μ.Ομπάμα ήταν απολύτως φιλική μαζί του, ενώ αυτή του Ν.Τραμπ επιδιώκει εναγωνίως να παραμείνει στέρεα ώστε σε βάθος χρόνου να μπορέσει να το «ξηλώσει» αν και αυτό θεωρείται από εξαιρετικά δύσκολο έως αδύνατον διότι δεν φτάνουν ούτε δύο 4ετίες για να επιτευχθεί.

pronews

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications