Η GOOGLE ΕΞΕΘΕΣΕ ΤΗ ΝΑΣΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ!; (εικόνες)
Η GOOGLE ΕΞΕΘΕΣΕ ΤΗ ΝΑΣΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ!; (εικόνες)

Κι όμως δεν σας γελούν τα μάτια σας!

Όντως βλέπετε μία ανθρώπινη βάση στην άκρη του κρατήρα Γκέιλ, στη περιοχή του Yellowknife στον κόκκινο πλανήτη!

Τα ηλιακά πάνελ, ένα δορυφορικό πιάτο και τα αμέτρητα κτίρια που συνδέονται με χωμάτινους αχνούς δρόμους, είναι αποτυπωμένα στην επιφάνεια του Google Mars Map και αποκαλύπτουν την ύπαρξη ενός μυστικού διαστημικού προγράμματος που κανείς δεν γνώριζε έως σήμερα.

Δείτε τα και στον χάρτη, από εδώ.

Λέτε, μετά από τόσες – φανερές & μυστικές – αποστολές, μετά από τόσες χαρτογραφήσεις της επιφάνειας του Άρη από τους τεχνητούς δορυφόρους που έχουμε σε τροχιά, να ήρθε το λάθος, φέτος, να αποκαλύψει ότι το σκηνικό της απόβασης είναι παρελθοντικό;

Τελικά, ο άνθρωπος έχει πατήσει στον Άρη (;) ή μιλάμε για μία επική φάρσα που εκθέτει ανεπανόρθωτα και την Google αλλά και τη ΝASA που της παρέχει τις δορυφορικές φωτογραφίες…;

Μετά την αναπάντεχη δημοσιότητα που πήρε στις ΗΠΑ το θέμα της αριανής βάσης, η Google έτρεξε να τα «μαζέψει» και έδωσε μία αρκετά πειστική απάντηση για να διασκευάσει τις εντυπώσεις.

Οι υπεύθυνοι της εταιρίας αποκάλυψαν το πρωταπριλιάτικο «σχέδιο» της Google να ανοίξει ένα Κέντρο Δεδομένων στην επιφάνεια του Κόκκινου Πλανήτη, ένα σχέδιο που παρέμεινε στην πλατφόρμα Google Cloud Platform (GCP) τελικά, χωρίς περαιτέρω δημοσιοποίηση, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.

Δηλαδή μία επική φάρσα που αφορούσε την πρωταπριλιά, έγινε μία μέρα νωρίτερα και με τα κτήρια να «ξεχνιούνται» στην επιφάνεια του Άρη έως σήμερα! Μία απαράδεκτη «αμέλεια» της Google απέναντι στην μεγαλύτερη διαστημική υπηρεσία του πλανήτη, που όπως είπαμε είναι και ο επίσημος προμηθευτής της σε αυτές τις διαστημικές φωτογραφίες.

Σύμφωνα με την πλατφόρμα Google Cloud και μια ανάρτηση που ισχυρίζεται ότι γράφτηκε την Παρασκευή 31 Μαρτίου του 2017 (αλλά δεν ξέρουμε ότι όντως γράφτηκε τότε ή μεταγενέστερα της αποκάλυψης), η πλατφόρμα Google Cloud Platform (GCP) δεσμεύτηκε να καλύψει τις ανάγκες ενός πελάτη της, ανεξάρτητα από το πού αυτές βρίσκονται.

Η δημοσίευση στο blog ανέφερε: «Μέσα στον αυξανόμενο κατάλογο νέων περιοχών, σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκτασή μας στον Άρη. Εκτός από την υποστήριξη μερικών από τις πιο απαιτητικές ανάγκες αποκατάστασης καταστροφών και δεδομένων κυριαρχίας των πελατών μας που βασίζονται στη Γη, αναζητούμε την μελλοντική υποδομή Cloud που απαιτείται για την εξερεύνηση και τον τελικό αποικισμό του Κόκκινου Πλανήτη». Πρέπει να παραδεχτείτε ότι η Google έχει μια μεγάλη αίσθηση του χιούμορ, σωστά;

Η ανακοίνωση συνεχίζεται: «Ο Άρης έχει εδώ και καιρό καταβάλει τη φαντασία ως τον πιο φιλόξενο πλανήτη για μελλοντικό αποικισμό και η επέκταση στον Άρη ήταν κορυφαία προτεραιότητα για εμάς. Με το άνοιγμα μιας εξειδικευμένης περιοχής έξω-γήινων Clouds, μεταφέρουμε τους servers των υπολογιστών, του δικτύου και του αποθηκευτικού χώρου της Google στο υπόλοιπο ηλιακό σύστημα, ξεκλειδώνοντας μια πληθώρα δυνατοτήτων για την έρευνα της αστρονομίας, την εξερεύνηση των φυσικών πόρων και τις διαπλανητικές επιστήμες της ζωής.

Αυτή η περιοχή θα χρησιμεύσει επίσης ως σημαντικός κόμβος σε ένα εκτεταμένο δίκτυο σε όλο το ηλιακό σύστημα. Το πρώτο μας κέντρο διαμεσολάβησης με το όνομα Ziggy Stardust θα ανοίξει το 2018.
Η εξερεύνηση του Άρη ξεκίνησε ως ένα έργο συνεργασίας 20% με την ομάδα του Google Planets, η οποία χαρτογράφησε τον Άρη και άλλα σώματα στο διάστημα και βρήκε μια κατάλληλη θέση στον κρατήρα Γκέιλ, κοντά στον τόπο προσγείωσης του εξερευνητή εδάφους Curiosity της NASA.» Δείτε το πρωότυπο άρθρο της φάρσας από εδώ.

Εδώ στο UFOs & Aliens Truth Greek community δεν γνωρίζουμε αν η επική φωτογραφία ανήκει σε μια κακόγουστη φάρσα ή αν όλα αυτά είναι αληθινά και διέρρευσαν από τραγικό λάθος. Μιας και δεν διαθέτουμε κάποιο μέσο να ταξιδέψουμε στον Άρη ή δεν έχουμε τη γνώση να χακάρουμε κάποιον δορυφόρο και να φωτογραφίσουμε ξανά το σημείο των εγκαταστάσεων, αποφασίσαμε να μάθουμε, αν και ποια εικόνα αλλοίωσε η Google. Είμασταν αρκετά σίγουροι ότι ήταν ένα τμήμα της εικόνας HiRISE ESP_037117_1755 που καταγράφηκε στις 27 Ιουνίου του 2014, αλλά τελικά το σημείο της βάσης δεν περιλαμβανόταν σε εκείνη την χαρτογράφηση. Ούτε εντοπίσαμε κάποια άλλη φωτογραφία στη περιοχή του Yellowknife με την ίδια μορφολογία αλλά χωρίς τη βάση (αν αυτή είχε κουμπωθεί γραφιστικά επάνω της).

Ελλείψει λοιπόν μίας αυθεντικής εικόνας από το σημείο, αυξάνει η πιθανότητα η αυθεντική να είναι αυτή με τις εγκαταστάσεις. Άραγε, πόσο ψεύτική θα ήταν μία ανθρώπινη βάση στον Άρη αν αναλογιστούμε την τεχνολογική πρόοδο των τελευταίων ετών; Επίσης, πόσο παιχνιδιάρα θα τολμούσε να είναι η Google με ένα θέμα, που την αποκλειστική ευθύνη των φωτογραφιών έχει η NASA; Μήπως τελικά η βάση υπάρχει και αποκαλύφθηκε μετά από ένα τραγικό ανθρώπινο λάθος;

(Έρευνα: Harris Koutsiaftis)
ufotruth-gr

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Γιατι,υπαρχει Αρης???

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications