Αποφυλάκισαν Αλβανό χωρίς να τον απελάσουν και αυτός άρχισε τις ληστείες
Αποφυλάκισαν Αλβανό χωρίς να τον απελάσουν και αυτός άρχισε τις ληστείες

Τους ανυπεράσπιστους ηλικιωμένους στην πόλη της Λάρισας είχε βρει εύκολο στόχο ένας 31χρονος Αλβανός κακοποιός – «οικονομικός μετανάστης» , που αποφυλακίστηκε μόλις πριν από λίγες μέρες αφού εξέτισε δυο χρόνια από την συνολική ποινή φυλάκισης έξι ετών στην οποία είχε καταδικαστεί για υπόθεση ναρκωτικών!

Ο Αλβανός αποφυλακίστηκε αλλά φυσικά καμία «υπηρεσία» του… κράτους δεν φρόντισε ώστε να απελαθεί και έτσι ξεκίνησε ληστείες χτυπώντας ηλικιωμένους στην Λάρισα.

Ως τώρα, εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια δύο ληστείες που διέπραξε τα βράδια του Σαββάτου και της Κυριακής. Χάρη στην άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ο 31χρονος δράστης συνελήφθη λίγα λεπτά μετά την επίθεσή του σε μια 66χρονη την οποία χτύπησε στην είσοδο της κατοικίας της και της άρπαξε ένα πορτοφόλι που περιείχε 581,31 ευρώ και διάφορα προσωπικά της έγγραφα. Το πορτοφόλι βρέθηκε πάνω του με ακέραιο το περιεχόμενό του και αποδόθηκε στην δικαιούχο.

Ο Αλβανός κακοποιός παρελήφθη από την Ασφάλεια που διενεργεί την προανάκριση και γρήγορα εξακριβώθηκε ότι το βράδυ του Σαββάτου είχε επιτεθεί και σε έναν 85χρονο που περπατούσε ανυποψίαστος σε έναν δρόμο της πόλης, τον είχε χτυπήσει και είχε αρπάξει το πορτοφόλι του που είχε μέσα όλα κι όλα δέκα ευρώ.

Ο 31χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που του άσκησε δίωξη για ληστείες και πρόκληση σωματικών βλαβών. Μετά από την τακτική δικάσιμο θα του επιβληθεί ποινή ολιγόμηνης φυλάκισης και στη συνέχεια θα αφεθεί ξανά ελεύθερος χωρίς πάλι να απελαθεί.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications