Ενοχλήθηκαν τα χρήσιμα ηλίθια πιόνια με το Τραμπ ! και η μίση μερίδα πιόνι των Rothschild o  Μακρόν
Ενοχλήθηκαν τα χρήσιμα ηλίθια πιόνια με το Τραμπ !

Αυτή η Σύνοδος των 20 ισχυρότερων οικονομιών του κόσμου ήταν από τις πιο τεταμένες εδώ και πολλά χρόνια, σχολιάζει ο Guardian, καθώς- όπως αναμενόταν- ο Ντόναλντ Τραμπ που μετείχε για πρώτη φορά σε αυτές τις συναντήσεις ήταν στο επίκεντρο.

Αν και η πολυαναμενόμενη πρώτη συνάντησή του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν πήγε καλά, κατά την κρίση του Λευκού Οίκου, ο Αμερικανός πρόεδρος είχε πολύ θυμωμένο ύφος ακούγοντας τον Κινέζο ομόλογό του, Σι Τζινπίνγκ, να μιλά για το εμπόριο, κατά το γεύμα των ηγετών, όπως σχολίασε διπλωμάτης. Και βέβαια, υπήρξε σύγχυση για το γεγονός ότι κάποια στιγμή η Ιβάνκα Τραμπ αντικατέστησε τον Αμερικανό πρόεδρο, όταν τους παράτησε και αποχώρησε για λίγο από τις συζητήσεις .

Το μεγαλύτερο θέμα τριβής με την αμερικανική αντιπροσωπεία ήταν το ζήτημα της κλιματικής αλλαγής. Κάποια στιγμή, εκείνο το χρήσιμο βλήμα τάπας και πιόνι των Οβριών ο Εμανουέλ Μακρόν ξέσπασε λέγοντας ότι όλος ο κόσμος ξέρει πως είναι λάθος η απόφαση των ΗΠΑ να αποσυρθούν από τη Συμφωνία του Παρισιού, γράφει ο Guardian.

Πηγές της βρετανικής εφημερίδας κάνουν λόγο για ιδιαίτερη ένταση ανάμεσα σε Γάλλους και Αμερικανούς αξιωματούχους. Μάλιστα, κάποια στιγμή οι συζητήσεις σταμάτησαν για δύο ώρες, όσο αυτές οι δύο πλευρές διαφωνούσαν για το θέμα του κλίματος.

Κόντρες υπήρξαν όμως και για το ζήτημα του εμπορίου. Σε σημείο που ο Μακρόν έβγαλε το κινητό του και προσπάθησε να δώσει ένα... μάθημα στον Αμερικανό ομόλογό του ότι το εμπόριο είναι πολυμερές ζήτημα, εξηγώντας του ότι η συσκευή του κινητού του κατασκευάστηκε στις ΗΠΑ, αλλά με κινεζικά εξαρτήματα. Επίσης, πηγές αναφέρουν ότι ο Τραμπ έβγαινε από την αίθουσα την ώρα που γίνονταν κρίσιμες συζητήσεις, με αποτέλεσμα να σχολιάσει ο Μακρόν ότι ποτέ δεν ήταν εκεί ο Αμερικανός ομόλογός του όταν ήθελε να του απευθυνθεί.

Παράλληλα, αξιωματούχοι σχολίασαν ότι οι Αμερικανοί εμφανίστηκαν πολύ επιθετικοί στη «μάχη» για την κοινή ανακοίνωση- που κράτησε ως τα ξημερώματα του Σαββάτου εξαιτίας των διαφωνιών για το κλίμα και το εμπόριο. Χαρακτηριστικό ότι κάποια στιγμή υπήρχε διαμάχη 30 λεπτών για το αν στην ανακοίνωση θα γραφόταν η λέξη «σημειώνεται» ή «αναγνωρίζεται» για την υπερπαραγωγή χάλυβα.

Πολλά πιόνια που ολα θα εχουν ορκιστεί να υπηρετούν όμβριους σχολίασαν ότι ο Τραμπ ήταν απομονωμένος στη Σύνοδο των G20. Πιο χαρακτηριστικό το σχόλιο ενός εκ των πιο γνωστών δημοσιογράφων της Αυστραλίας. Ο Κρις Ούλμαν, που ήταν στο Αμβούργο, περιέγραψε τον Αμερικανό πρόεδρο ως απομονωμένο και χωρίς φίλους, στη Σύνοδο των G20. «Ο Τραμπ δεν έχει δείξει καμία επιθυμία ή ικανότητα να είναι ηγέτης του κόσμου. Αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή στις αξίες της Δύσης», τόνισε ο Ούλμαν! ναι ναι!! έπρεπε να ειναι φίλος με τους χρήσιμους ηλίθιους και τους μασόνους!!η μεγαλύτερη απειλή στις αξίες της Δύσης μα φυσικά αφού ειναι ναζι! ενώ αν ηταν η Χίλαρι ολα μια χαρά! τα ίδια έκαναν και με τον Χίτλερ απο το 1933 και μετα κήρυξαν πόλεμο στην Γερμανία! ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΟΒΡΙΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications