Η θερινή σύναξις των δωδεκαθεϊστών στον Όλυμπο!! δεν θα το χαρακτηρίσω  γιατί  παρεξηγηθούν οι Δωδεκαθεϊστές!
Η θερινή σύναξις των δωδεκαθεϊστών στον Όλυμπο!! δεν να το χαρακτηρίσω  γιατί  παρεξηγηθούν οι Δωδεκαθεϊστές!

Να το χαρακτηρίσω ως “τσίρκο” ?την προηγούμενη φορά ενοχλήθηκε ένα δεξιός χρήσιμος ηλίθιος του N.S.B.M. διαβάζουμε στο protothema.gr: Με χλαμύδες και σανδάλια ορκίστηκαν πίστη σε Δία και λοιπούς θεούς - Το θέμα κέντρισε την προσοχή του Associated Press!

Πριν λίγες ημέρες στο Λιτόχωρο Πιερίας, το χωριό που βρίσκεται στους πρόποδες του Ολύμπου, πραγματοποιήθηκε η πομπή όσων συμμετείχαν στα φετινά «Προμήθεια», τη μεγάλη συνάντηση των πολυθεϊστών και δωδεκαθεϊστών ή, πιο γενικά, των αρχαιολατρών, στη σκιά του βουνού των Θεών.

Άνδρες και γυναίκες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που φορούσαν χλαμύδες και σανδάλια, είχαν στο κεφάλι τους φύλλα από κισσό και κρατούσαν αναμμένες δάδες, ασπίδες και δόρατα, ακολούθησαν την -παράδοξη για τον αμύητο επισκέπτη- πομπή στους δρόμους του Λιτοχώρου, η οποία κατέληξε στο υπαίθριο αμφιθέατρο του χωριού, όπου πραγματοποιήθηκαν αρχαϊκά πολιτισμικά δρώμενα.

Η καλοκαιρινή σύναξις των Δωδεκαθεϊστών συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του Associated Press, που κάλυψε το γεγονός και δημοσίευσε σήμερα αφιέρωμα στους... νοσταλγούς των θεών του Ολύμπου.

Υπό τυμπανοκρουσίες οι Δωδεκαθεϊστές, ντυμένοι με παραδοσιακά ενδύματα τιμούν τους αρχαίους θεούς.

"Πανικόβλητοι" ο Οβριοί με τους αριστερούς γιατι διαπίστωσαν οτι δεν ειμαι χριστιανός! μετά έλεγαν θα ειναι Δωδεκαθεϊστης που ελέγχουν αυτοί! ε λοιπόν τους πληροφορώ οτι δεν ειμαι ούτε το ενα ούτε το άλλο!δεν έχω το "μικρόβιο" του δόγματος! «ελεύτερος απο δόγματα φύλακες μυαλών»! σε καμιά θρησκεία προσκολλημένος (ετσι ηταν και ο Χίτλερ παράδοξος! και δεν λάτρευε το islan οπως κάνουν διασπορά ψευδών ειδήσεων!) αλλα ούτε και άθεος οπως το ορίζουν αυτοι που επίσης ελέγχουν! βλεπε άθεους που ειναι είτε αριστεροι είτε κομμουνιστές! πίσω απο κάθε σελίδα & funpage άθεων υπάρχει ένας κομμουνιστής η Οβριός κανονικός οπως διαπιστώθηκε!

Πάμε και στους Δωδεκαθεϊστές! Αφού δεν έχουν την σβάστικα που εξαφάνισαν επι τουρκοκρατία και με την επιβολή του χριστιανισμού, δηλώνει οτι τίποτα εκεί δεν εχει το ελληνικό πνεύμα!!! η θρησκεία η δόγμα οπως το ορίζουν σημερα δεν υπήρχε στην Αρχαία Ελλάδα!αλλα λάτρευαν αγαπούσαν τους θεούς που δεν ηταν θεοί! άλλο ευγνωμοσύνη αγάπη και άλλο θρησκεία και δόγμα!!!πως το έχουν κάνει ετσι λοιπόν και εκφυλίζουν τα πάντα ακόμα και σε μια "πατρώα θρησκεία" υποτίθεται? και ποιος πληρώνει? πιο κοντά στην "πατρώα θρησκεία" ειναι ο ινδουισμός και η κελτική (που εξαφάνισαν)και οχι αυτα που κανουν αυτοι! ουδεμιά έννοια του πνεύματος! οι αρχαίοι ηταν μύστες οχι αυτα τα γελοία που κανουν αυτοι εκεί! εδώ να σημειωθεί οτι οι Οβριοί τρέμουν τους μύστες! η απάντηση ειναι στο παρακάτω βίντεο! όταν λέμε εχουν εκφυλίσει τα παντα εννοούμε τα πάντα! η λεγόμενη οικονομική κρίση ειναι η κορφή του παγόβουνου μονο! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ το οτι ηταν η τελευταία ομιλία του λέει πολλά!οπως και έκλεισαν ολο το Alter!!

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Τάπε όλα ο μακαρίτης ο Φουράκης, τι να λέμε τώρα.

1,61

Όποιος πλησιάζει την Αρχαία Ελληνική Ιστορία και παραπδοση, πρέπει να προσέρχεται "μετά φόβου θεού", διαφορετικά κινδυνεύει να ξευτιλιστεί όπως οι αστοιχείωτοι αυτοί, που δεν ξέρουν οπότε τι κάνουν, ούτε τι λένε, ούτε τι πιστεύουν. Αλίμονο, να ήταν τόσο απλά τα πράγματα και μ´ ένα κισσό στο κεφάλι να ξέρει τι του γίνεται! Αφήστε στην ιερά λήθη τα Αρχαία, δεν είστε εις θέσιν, ούτε τα αυτονόητα να κατανοήσετε!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications