Πυρπολήθηκαν 897 αυτοκίνητα απο αναρχοκομμουνιστές για την κατάληψη της Γαλλίας(εθνική επέτειο) απο τους όμβριους
Πυρπολήθηκαν 897 αυτοκίνητα απο αναρχοκομμουνιστές για την κατάληψη της Γαλλίας(εθνική επέτειο) απο τους όμβριους

Η Γαλλική Επανάσταση (Γαλλικά: Révolution française ) ήταν περίοδος μεγάλων κοινωνικών και πολιτικών αναταραχών στη Γαλλία, που διήρκεσε από το 1789 έως το 1799. Aνέτρεψε τη μοναρχία, καθιέρωσε μια μορφή δημοκρατίας εμ βεβαία τι άλλο θα είχε? ηταν η πρώτη Χωρά που έπεσε στα νυχιά των Οβριών και επίσημα!

Σε 897 ανέρχονται τα αυτοκίνητα τα οποία πυρπολήθηκαν, ενώ 368 άνθρωποι τέθηκαν υπό κράτηση τις νύχτες της 13ης και 14ης Ιουλίου, στο περιθώριο των εορτασμών της εθνικής επετείου της Γαλλίας, σύμφωνα το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του γαλλικού ΥΠΕΣ, Πιερ Ενρί Μπραντέ, η σημαντική κινητοποίηση των δυνάμεων επιβολής του νόμου επέτρεψε στο να περιοριστεί σημαντικά ο αριθμός των συμπλοκών και των επεισοδίων.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, τραυματίστηκαν 13 αστυνομικοί και στρατιωτικοί, με το υπουργείο Εσωτερικών της Γαλλίας να υπογραμμίζει ότι οι δράστες θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Επίσης λένε οτι αυτοι έφεραν τον διαφωτισμό, ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ! δεν έφεραν κανένα διαφωτισμό αλλα τον σαμπόταραν ! για χιλιάδες χρονιά ειχαν βυθίσει την Ευρώπη στο σκοταδισμό! επίσης με την επιβολή της δημοκρατίας (που λένε ψευδώς οτι ειναι ελληνικό δημιούργημα ενώ ειναι εβραϊκή ) καθιέρωσαν την ελευθερία και ισότητα(?) για αυτούς !!! αλήθεια γιατί ισότητα? δηλαδή ηταν κατώτεροι και ξεχωριστοί απο τους άλλους, και ήθελαν να έχουν ίσα δικαιώματα !γιατι αν ηταν αλλιως δεν θα υπήρχε κανένας λόγος να λένε για ισότητα!

Πράγματι! οι Οβριοί μαζί με τους ξενόφερτους (σημερινοί αριστεροι κομμουνιστές κτλ) ηταν μια εντελώς άλλη ράτσα που ουδεμιά σχέση είχε με Ευρώπη!! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΟΙΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ! δηλαδή δημιουργήθηκαν διαφορετικά στην Γη!(για όσους μπορούν να καταλάβουν) επίσης οτιδήποτε στον κόσμο σήμερα δεν ηταν απο αυτη την φυλή, αλλα απο την Ευρώπη της λεγόμενης καυκάσιας φυλής(άλλο όνομα είχε κάποτε)! που διαχρονικά έχουν κάνει τόσους πολέμους και τόσες εισβολές! οι θηριωδίες που έχουν διαπράξει κατα της καυκάσιας φυλής ειναι ατελείωτες!! αυτη την στιγμή ξανά κάνουν εισβολή χωρίς πόλεμο καν ορδές βάρβαρων με την βοηθεια των πρώτων εισβολέων με μονο στόχο να μην μείνει ούτε ένας της καυκάσιας φυλής!τι δεν κατάλαβες? ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications