Έδιωξαν τον Μπογδάνο  οι επαγγελματίες των fake news των ΗΟΑΧ της συκοφαντίας! και μιλάνε για ήθος!
Έδιωξαν τον Μπογδάνο  οι επαγγελματίες των fake news και ΗΑΟΧ και μιλάνε για ήθος!

Η Αρχή του τέλους πλησιάζει! και η μάζα ειναι οπως τα πρόβατα που βοσκούν στο λιβάδι ανέμελα! την ώρα που οι λύκοι κατασπαραζουν τον φυσικό τους κόσμο!

Μέσα σε λίγα χρονιά έχουν αλλάξει τα πάντα σε όλη την Ευρώπη, το οτι οι αριστεροι κομμουνιστες γενικά ειναι αδίσταχτη φάρα δεν ειναι κάτι νέο! όλοι οι προβληματικοί, εγκληματικά στοιχειά,χαμηλής αντίληψης και νοημοσύνης,αδίσταχτοι, ειναι πάντα αριστεροί! γιατί άραγε?

Ας πάρουμε παράδειγμα με την Χ.Α τι συκοφαντική δυσφήμηση έκαναν αυτα τα έγκυρα ΜΜΕ, fakenews και ΗΟΑΧ! που έχουν ήθος ,ειναι σοβαρά! οχι τίποτα μη έγκυρες πήγες! σημείωση: ποιες ειναι οι μη έγκυρες? οι μη ελεγχόμενες! καμιά δίκη για ολα αυτα αφού ελέγχουν και την δικαιοσύνη μεταξύ άλλων:

Αυτό ειναι τρανταχτό δείγμα πλύσης εγκεφάλου απο "έγκυρα μέσα" το 2014! έφτασαν σε σημείο να βαλουν φώτο απο το εξωτερικό του 2007 ως χρυσαυγίτη ! και τι έκαναν? έβγαλαν την ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ!για να μην επεκταθώ περί αυτής της οργάνωσης παρακλάδι του διεθνές κομμουνισμού, και έχουμε "γρίνιες", θα πούμε το άλλο: αυτα τα "έγκυρα μέσα" ειναι στην πρώτη θέση στην Ελλάδα! τι σημαίνει αυτο? τα ίδια αυτα μέσα μαζικής αποβλάκωσης έλεγαν υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ! συμπέρασμα: η μαζα ενεργεί ως κοπάδι προβάτων και εντελώς ηλίθια, που την οδηγούν λύκοι εκεί που θέλουν!!ένας ανεγκέφαλος όχλος που παρασέρνει και τους λίγους σκεπτόμενους!

Έκανα μια ερευνά να δω τι λένε για τον Μπογδάνο σε σχόλια, διαπιστώθηκε το 60% ηταν υπέρ που τον έδιωξαν!! με αλλα λογία αυτοι ειναι αντιπρόσωποι του κακού ! είτε εις γνώσης τους, είτε απο ηλιθιότητα λόγο χαμηλής νοημοσύνης! και ακόμα ειναι η αρχή! κάθε λαθρο που μπαίνει στην Ευρώπη θεωρείτε αριστερός ηδη!όμοιος και τα παιδιά τους, και δεν εννοώ αναμεταξύ τους...

Τον Ιανουάριο του 2015 είχαμε βάλει αυτο:!ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΑΖΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΙΚΟΚΟ ΝΕΟΕΛΛΛΗΝΕΣ!,και λοιπόν? σε μερικά χρονιά δεν θα υπάρχει καν ελεύθερο ίντερνετ,ηδη έχουν αρχίσει , μετά απο παράνομες δικτυακές επιθέσεις και anti seo κτλ, είπαν να πάνε απευθείας στον μηχανισμό, και ένας απο αυτούς ειναι το facebook! εκτός τους στρατούς troll που έχουν, εχει μετατραπεί σε προπαγανδιστικό εργαλείο και φίμωσης καθε ελεύθερης φωνής!

Τέλος όσοι νομίζουν οτι οι επιπτώσεις ειναι μονο οικονομικές και οι λαθρο-εισβολείς! δεν έχουν ιδέα και ζουν ηδη σε ένα matrix! δεν ξέρουν καν τι είχε γίνει πριν 50-100 χρονιά με τόσα στοιχειά! τι να τους πεις απο εκεί και πέρα? πολλοί έχουν μειωμένη αντίληψη ακόμα και για τα αυτονόητα! ΥΓ Ο Κλήμοβ στο βιβλίο του «ο λαός του θεού» χωρίς να αναφέρει τα αίτια, χαρακτηρίζει όλους τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ ως ψυχολογικά ανώμαλους εις όλα,υπ’ όψιν ότι ο Κλήμοβ τους έζησε από κοντά διότι η γυναίκα του ήταν Εβραία! ενημερωτικά αυτο...!

Post A Comment:

1 comment

Αγγελικηείπε...

Όλοι είναι μια κλίκα όταν χρειαστεί ενώνονται και όταν πάλι είναι ανάγκη χωρίζονται υποτίθεται σε κόμματα, εξαιρείται η ΧΑ που τη κυνηγάνε με λύσσα. Τώρα υπάρχει μια φήμη ότι αυτό με το Μπογδάνο ήταν στημένο,λέγεται ότι θα πολιτευτεί με τη ΝΔ και έτσι θα ψαρεψουν...ψηφους...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications