Εξωφρενικό βίντεο ντοκουμέντο μέσα από την Μόρια!!!
Εξωφρενικό βίντεο ντοκουμέντο μέσα από την Μόρια!!!

Έτσι τα έκαψαν...!!! Εξωφρενικό βίντεο ντοκουμέντο μέσα από την Μόρια!!!Εκαναν στάχτη τον καταυλισμό της Μόριας -Τον έκαψαν γιατί συνελήφθη λαθρομετανάστης

Εκτεταμένες ήταν οι καταστροφές που σημειώθηκαν τη Δευτέρα στον καταυλισμό της Μόριας στη Μυτιλήνη όταν λαθρομετανάστες που διαβιούν εκεί έβαλαν φωτιά σε κοντέινερ προσπαθώντας να τα κάψουν. Oλα ξεκίνησαν νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας όταν δυνάμεις της Αστυνομίας επέδωσαν σε λαθρομετανάστη από την Αϊτή που διέμενε στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Λέσβου στη Μόρια, απορριπτική απόφαση του αιτήματος ασύλου που είχε υποβάλλει σε δεύτερο βαθμό.

Ετσι, εκείνος έπρεπε να συλληφθεί και να οδηγηθεί στο προαναχωρησιακό κέντρο προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της επανεισδοχής του στην Τουρκία. Ωστόσο κατά τη διάρκεια σύλληψης του λαθρομετανάστη, Αφρικανοί κυρίως λαθρομετανάστες πετούσαν πέτρες στους αστυνομικούς και κατάφεραν να αποσπάσουν από τα χέρια των αστυνομικών το αλλοδαπό.

Επομένως εισέβαλαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας προκειμένου να επιβάλλουν την τάξη.Τότε ομάδες λαθρομεταναστών έβαλαν φωτιές ξέσπασαν σε διάφορα σημεία του Κέντρου, ενώ δεν επέτρεπαν την είσοδο και την ανάπτυξη αστυνομικών και πυροσβεστικών δυνάμεων ενώ η αστυνομία προέβη και στη χρήση χημικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου ο απολογισμός ήταν πέντε ολοσχερώς καμένα κοντέινερ, δυο με σημαντικές ζημιές από τη φωτιά και ένα με ζημιές από πέτρες. Παράλληλα κάηκαν δυο σκηνές που χρησιμοποιούντο ως αποθήκες ενώ ολοσχερώς, καταστράφηκε μια μεγάλη τέντα διαστάσεων 400 τετραγωνικών μέτρων που λειτουργούσε ως χώρος αναψυχής όσων διέμεναν στον καταυλισμό.

Να σημειωθεί ότι εκατοντάδες λαθρομετανάστες κυρίως οικογένειες με παιδιά εγκατέλειψαν για λόγους ασφάλειας τον καταυλισμό και προσέφυγαν στα γύρω κτήματα.Τέλος, τα στελέχη της πυροσβεστικής αποχώρησαν από το χώρο όταν δέχθηκαν επίθεση με πέτρες ενώ ζημιές υπέστη και όχημα της πυροσβεστικής.

ΤΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ, ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΨΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΨΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΙΟ, ΚΑΙ... ΚΑΙ... ΚΑΙ... ΔΕΙΤΕ, ΦΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ...προσέξτε όμως να μην σας αποκαλέσουν ισλαμοφοβικούς διάφοροι απίθανοι ελληνοφοβικοί επαγγελματίες αριστεροί!!!

eglimatikotita.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications