Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη Βενεζουέλα – Διαδηλωτές έκαψαν ζωντανούς δύο άνδρες (Βίντεο)
Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη Βενεζουέλα – Διαδηλωτές έκαψαν ζωντανούς δύο άνδρες (Βίντεο)

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη Βενεζουέλα με την ένταση να κλιμακώνεται μέρα με τη μέρα.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο TeleSUR, δύο άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί από αντικυβερνητικούς διαδηλωτές, με την κατάσταση να αρχίζει να ξεφεύγει και να «μυρίζει» εμφύλια σύρραξη.

Συγκεκριμένα, οι αρχές ανακοίνωσαν ότι ερευνούν τις συνθήκες θανάτου του Έκτορ Ανουέλ στο Πουέρτο ντε λα Κρούζ σε ανατολική περιοχή της Βενεζουέλας. Όπως αναφέρουν πληροφορίες από τοπικά Μέσα, το θύμα ήταν συνεπιβάτης σε μοτοσικλέτα, που προσπάθησε να περάσει από μπλόκο οπαδών της αντιπολίτευσης.

Εκείνοι φέρονται να απείλησαν να τον κάψουν ζωντανό μαζί με τον οδηγό της μηχανής, ο οποίος επιτάχυνε απότομα για να ξεφύγει από το πλήθος, με αποτέλεσμα ο Ανουέλ να πέσει στο οδόστρωμα. Οι διαδηλωτές τον ξυλοκόπησαν και στη συνέχεια του έβαλαν φωτιά, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το TeleSUR.

Το ίδιο δίκτυο μεταδίδει ότι αντιπολιτευόμενοι διαδηλωτές έβαλαν φωτιά και σ’ έναν άλλο άνδρα σε σταθμό του μετρό στο Καράκας του οποίου η τύχη παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη.

Σχεδόν 100 άνθρωποι έχουν χάσει τις ζωές τους από τον περασμένο Απρίλιο στη Βενεζουέλα ως επί το πλείστον στις συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και δυνάμεων καταστολής.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications