Ένας αξιωματικός βρέθηκε νεκρός στην Αϊτή  κατηγορείτε  το Ίδρυμα Κλίντον οτι ειναι πίσω απο την δολοφονία!
Ένας αξιωματικός βρέθηκε νεκρός στην Αϊτή  κατηγορείτε  το Ίδρυμα Κλίντον οτι πίσω απο την δολοφονία!

Ο Klaus Eberwein, ένας πρώην διευθυντής του οικονομικού και κοινωνικού ταμείου (FAES) , βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Μαϊάμι, ανέφερε ο τοπικός τύπος την Τετάρτη.Η αστυνομία ανέφερε ότι βρέθηκε πυροβολημένος στο κεφάλι και αρχικά είχε χαρακτηριστεί ως αυτοκτονία.

Αντιμετώπιζε ψευδείς κατηγορίες για απάτη και διαφθορά κατά τη διάρκεια της κυβέρνησή του.
Παράλληλα, διάφορα μέσα ενημέρωσης ισχυρίζονται ότι ο Eberwein είχε κατηγορήσει για παράνομες πρακτικές το Ίδρυμα του Κλίντον και είχε δικαστήριο την ερχόμενη Τρίτη, θα πρέπει να εμφανιστεί ενώπιον της επιτροπής κατά της διαφθοράς της Γερουσίας για την διερεύνηση της διαχείρισης των κονδυλίων.

Το πρόγραμμα, που ξεκίνησε από τον αείμνηστο πρόεδρο της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες,και επέτρεπε πολλές χώρες της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής να αποκτήσουν τα προϊόντα πετρελαίου σε χαμηλό κόστος.

Σύμφωνα με τα ιατρικά αρχεία η επίσημη αιτία θανάτου είναι «μια σφαίρα στο κεφάλι». Ο θάνατος του καταγράφηκε ως «αυτοκτονία», αλλά όχι πολύ καιρό πριν το θάνατό του, έλεγε ότι η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο, επειδή προσπάθησε να αποκαλύψει τις εγκληματικές δραστηριότητες του Ιδρύματος Κλίντον στην Αϊτή.

Το Ίδρυμα Κλίντον, είναι εγκληματίες, είναι κλέφτες, οι ψεύτες, είναι ντροπή», δήλωσε ο Eberwein σε μια διαμαρτυρία έξω από τα κεντρικά γραφεία του Ιδρύματος Κλίντον στο Μανχάταν πέρυσι.

Ο Eberwein επρόκειτο να εμφανιστεί την Τρίτη ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας και την καταπολέμησης της διαφθοράς στην Γερουσία της Αϊτής όπου θα καταθέσει ότι το Ίδρυμα Κλίντον υπεξαιρεθεί δωρεές από διεθνείς δωρητές,στενοί φίλοι του και συνεργάτες σοκαρίστηκαν και δεν πιστεύουν οτι ειναι αυτοκτονία.

Έτσι, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα νέο παράδειγμα δολοφονίας κάποιου ενοχλητικού για το σύστημα .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications