Βγάζουν έξω όλους τους εγκληματίες τον εναν μετά τον άλλον για να μαγαρίζουν την κοινωνία με εγκληματικά στοιχεία άρα και αναρχικούς!
Βγάζουν έξω όλους τους εγκληματίες τον εναν μετά τον άλλον για να μαγαρίζουν την κοινωνία με εγκληματικά στοιχεία άρα και αναρχικούς!

Όπως διαβάζουμε στο παρακλάδι της ΕΡΤ ☭ στην "ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ"☭ διαστρεβλωτές της πραγματικότητας και της ιστορίας, ειδικά οτι άφορα περί κομμουνιστών που τους παρουσιάζουν ως "ήρωες" με ψευδή,και με στοχευμένη προπαγάνδα, για "ναζι" που φταίνε για όλα! δεν έκρυψε την χαρά της! και δεν έχασε χρόνο να βάλει το παρακάτω:

Αθώος ο αναρχικός Τάσος Θεοφίλου που έμεινε στη φυλακή πέντε χρόνια. Αφέθηκε ελεύθερος με απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου...

Ο αναρχικός Τάσος Θεοφίλου, αφέθηκε ελεύθερος με την κατά πλειοψηφία απαλλακτική απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου. Είχε συλληφθεί το 2012 και είχε μείνει στη φυλακή 5 χρόνια. Πανηγυρισμοί από αλληλέγγυους Με συνθήματα και κλάματα χαράς οι αλληλέγγυοι του Τάσου Θεοφίλου άκουσαν την αθωωτική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την υπόθεση της Πάρου.

Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, ο Τάσος Θεοφίλου αθωώθηκε κατά πλειοψηφία (3-2) για το σύνολο των κατηγοριών και συγκεκριμένα για συγκρότηση και ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση, ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, κατασκευή – προμήθεια – κατοχή εκρηκτικών υλών, διακεκριμένη κατοχή όπλων και άλλα.

Ένα μέλος του δικαστηρίου είχε την άποψη πως θα πρέπει να κριθεί ένοχος για τις πράξεις της ληστείας, της παράνομης οπλοφορίας, της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος και της πλαστογραφίας. Ένα δεύτερο μέλος υποστήριξε ότι πρέπει να καταδικαστεί για όλα τα αδικήματα που του αποδόθηκαν. Ο Θεοφίλου είχε συλληφθεί το 2012 και είχε καταδικαστεί πρωτόδικα το 2014.

Συνολικά είχε μείνει στη φυλακή 5 χρόνια. Η δικαστική αίθουσα είχε γεμίσει από αλληλέγγυους, φίλους και συγγενείς, οι οποίοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και πανηγυρισμούς με το άκουσμα της ετυμηγορίας. Πλέον ο Τάσος Θεοφίλου με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα αφεθεί ελεύθερος. Σημειώνεται ότι πρωτοδίκως είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 25 ετών για την υπόθεση της ληστείας στην Πάρονσε υποκατάστημα της Alpha Bank, κατά την οποία είχε τραυματιστεί θανάσιμα ένας πολίτης.

Υπενθυμίζεται ότι με την εισαγγελική πρόταση είχε ζητηθεί να κριθεί ένοχος για όλες τις κατηγορίες, ακόμα και για εκείνες που είχε αθωωθεί πρωτοδίκως, δηλαδή για τις αξιόποινες πράξεις που σχετίζονται με ένταξη και συμμετοχή στη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Η εισαγγελική λειτουργός είχε υποστηρίξει στην αγόρευσή της, πως ο Τάσος Θεοφίλου υπήρξε μέλος της οργάνωσης και προχώρησε με άγνωστους -για τη Δικαιοσύνη- συνεργούς στη ληστεία της τράπεζας, με απολογισμό έναν νεκρό.

Κατά την απολογία του ενώπιον του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου, ο Τάσος Θεοφίλου είχε πει μεταξύ άλλων: «Η μόνη φορά που βρέθηκα κοντά σε όπλο, ήταν όταν μου το έβαλαν στον κρόταφο στη σύλληψή μου. Δεν διέπραξα κανένα από τα αδικήματα που με κατηγορούν. Διέπραξα ένα αδίκημα το οποίο περικλείει όλα τα αδικήματα, είμαι αναρχικός»....

----------------

Δηλαδή υπήρχε περίπτωση να έλεγε την αλήθεια; οι αναρχικοί κομμουνιστές και αλήθεια δεν πάνε μαζί καθώς ειναι φυλή! οπως φαίνεται σε αυτη την χώρα έχουν τοποθετήσει αναρχικούς δικαστές! και σε ολους τους τομείς παντού! ένας άλλος λόγος που βγάζουν έξω σε συνοπτικές διαδικασίες πάσης φύσεως εγκληματίες η εγκληματική σπείρα ΣΥΡΙΖΑ, συνεχεία του ΠΑΣΟΚ που δημιούργησαν κομμουνιστές το 1974 με λεφτά απο την cia, με το που ξεχύθηκαν απο την καραντίνα που τους είχαν στην Μακρόνησο, ειναι για να γεμίσουν την κοινωνία με ομοίους τους !οποιος κατάλαβε κατάλαβε!

Εικόνα που έχει βάλει ένας αναρχοκομμουνιστης στο τοίχος του στο facebook με ελληνικό επίθετο!(ο Βααλ των Οβριών σε τούρτα ) χωρίς αληθινή φώτο προφίλ, και αρέσκεται να σχολιάζει σε κρυφό εβραϊκή ιστοσελίδα /funpage για "ναζι" και "αμόρφωτους εθνικιστές"!πόσο στοίχημα βάζετε οτι ειναι ήμι-Εβραίος?(αυτοι δίνουν γραμμή στους χρήσιμους ηλίθιους) μην αναρωτιέστε γιατι με τα χρονιά γίνεται ολο και πιο κακός ο κόσμος!όσο πας πιο πίσω οι άνθρωποι ηταν πιο αγνοί για όσους δεν το έπιασαν! ξέρει κάνεις γιατι συμβαίνει αυτο? και δεν ειναι απο την "κρίση" και παλιά δεν είχαν να φάνε αλλα δεν ηταν ετσι! το θέμα δεν ειναι οτι κάνουν ληστείες σκοτωνουν κτλ, αλλα οτι εκφυλίζουν τα πάντα διότι ετσι ειναι σε όλη τους την ζωή, λειτουργούν αδίσταχτα παντού! σαν να βάζεις λύκους ανάμεσα σε πρόβατα! οπως έλεγε και κάποιος στην Γερμανία του 30 οι Οβριοί μολύνουν την κοινωνία γιατι ειναι μέσα σε αυτη και οχι κάπου άλλου, το παίζουν Γερμανοί αλλα δεν ειναι Γερμανοί αλλα δούρειοι ίπποι (trojan στη κυριολεξία!).... ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications