Οι εξωγήινοι απήγαγαν έναν άνδρα και του είπαν πως θα έρθει το τέλος της Γης!
Οι εξωγήινοι απήγαγαν έναν άνδρα και του είπαν πως θα έρθει το τέλος της Γης!

Η αρπαγή ενός ανθρώπου του Amaury Rivera Toro, απο εξωγήινους που επισκέπτονται τη Γη συνέβη στο Πουέρτο Ρίκο το 1988.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής επι του σκάφους οι εξωγήινοι,του αποκαλύπτουν ότι ενα μεγάλο μέρος του κόσμου είναι καταδικασμένο απο ένα καταστροφικό γεγονός, την πτώση ενός αστεροειδή. Στη εποχή μετα το καταστροφικό γεγονός η Νέα Παγκόσμια Τάξη (NWO) ή το καθεστώς του σατανά θα επικρατήσει οπως λέει ο ίδιος.

Το άτομο αυτο εχει μια φωτογραφία που δείχνει ένα UFO,αλλα και μια φωτογραφία που δείχνει ένα αμερικανικό αεροπλάνο που ηταν στην περιοχή. Σύμφωνα με τους ερευνητές UFO, αυτο δείχνει ότι η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών γνωρίζει τις επισκέψεις και τις απαγωγές στη Γη από εξωγήινους από το διάστημα και ψεύδονται οτι δεν υπάρχει άλλου ζωή.

Οι εξωγήινοι αποκάλυψαν στον άνθρωπο ότι ένας αστεροειδής θα μπορούσε να καταστρέψει ένα μεγάλο μέρος της Γης και οτι γη μετά θα διοικείται από τους εξωγήινους εισβολείς!!! θα ειναι νέα κυβέρνηση,θα είναι ένας κλάδος της Νέας Τεχνητής Παγκόσμιας Τάξης μέσα απο μια «σκοτεινή και βρώμικη μαύρη θάλασσα» οπως λέει !να σημειωθεί οτι πολλοί εξωγήινοι δεν επικοινωνούν με ομιλία, συμφωνα με περιγραφές, και επίσης δεν ειναι ένα είδος αλλα πολλά διαφορετικά!

Όλα τα στοιχεία δείχνουν οτι αυτο το περιστατικό είναι αλήθεια. Λέει ότι απήχθη από εξωγήινους, το πρωί της 14ης Μαΐου, 1988. Ο ίδιος εργαζόταν σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, η απαγωγή από εξωγήινους ήταν νωρίς το πρωί,μόλις είχε φθάνει στο σπίτι του μετά από την ντίσκο. Το παρακάτω βίντεο δείχνει μια συνέντευξη που έδωσε το 1991, και παρουσιάστηκε στο πρώτο διεθνές συνεδρίου για UFO που έγινε στο Riviera Hotel στο Λας Βέγκας αλλα ειναι στα ισπανικά, το βάζουμε ως απόδειξη άπλα γιατί έχει κάτι "καλοθελητές" που βγάζουν ως fake τέτοια θέματα και γενικά οτι ενοχλεί το κατεστημένο , ο σκοταδισμός και το ψέμα ειναι η σημαία τους:

Υπάρχει και άλλο στοιχείο που δείχνει οτι ειναι αλήθεια: τα λεγόμενα του! καθώς "δένουν" με αλλα στοιχειά,που οι πολλοι δεν μπορούν καν να διανοηθούν! αφου περιμένουν την μασόνο-NASA τα ΜΜΕ που ελέγχουν, και κάτι ψευτο-επιστήμονες που δεν μπορούν ούτε να μιλήσουν καν,να τους πουν αν υπάρχουν εξωγήινοι! εκεί φτάσαμε,ο ορισμός της σπηλιάς του Πλάτωνα! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications