Βεβαιότητα Κουρουμπλή: «Ο Τσίπρας Θα Είναι Πρωθυπουργός Άλλα 4 Χρόνια»
Βεβαιότητα Κουρουμπλή: «Ο Τσίπρας Θα Είναι Πρωθυπουργός Άλλα 4 Χρόνια»

«Τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο, θέλει διαφορετική διαχείριση» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Παναγιώτης Κουρουμπλής την επομένη της απαγόρευσης της συγκέντρωσης της ΠΟΑΣΥ στην πλατεία από το Νίκο Τόσκα.

«Να μη δημιουργούμε εντυπώσεις… Ποιος θα αναλάμβανε την ευθύνη για ό,τι θα προέκυπτε;» δήλωσε για την ΠΟΑΣΥ ο υπουργός Ναυτιλίας. «Χρειάζεται σοβαρός τρόπος προσέγγισης» είπε για τα Εξάρχεια

Ο υπουργός Ναυτιλίας αναφέρθηκε αρχικά στην κινητοποίηση των εργαζομένων στους δήμους λέγοντας ότι «η κυβέρνηση εξήντλησε όλες τις προσπάθειές της αλλά δεν μπορούμε να θέσουμε σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία» προβλέποντας όμως ότι «θα επικρατήσει η λογική».

Σχετικά με την υπόθεση για το τσιγαράδικο, όταν ρωτήθηκε γιατί αποφεύγει να μιλά για λαθρεμπορία, τόνισε ότι «τα στοιχεία που μου έδωσαν οι υπηρεσίες, όταν το τελωνείο μου λέει ότι το πλοίο συνελήφθη σε διεθνή ύδατα και δεν μπορώ να χαρακτηρίσω το προϊόν. Εάν διαπιστωθεί ότι εγώ ως υπουργός έκανα οποιαδήποτε ενέργεια που παραβίασα τον νόμο εγώ θα παραιτηθώ» και συμπλήρωσε ότι το πλοίο αυτό το σταμάτησαν οι ελληνικές Αρχές «ίσως και κατά παράβαση της νομιμότητας».

Στη συνέχεια απέφυγε να σχολιάσει τις δηλώσεις Χουλιαράκη ότι η κυβέρνηση γνώριζε πως δεν θα πάρει τίποτα για το χρέος, παραμένοντας στη λογική ότι πήραμε περισσότερα πράγματα στη συνεδρίαση του Eurogroup.

Χαρακτήρισε, επίσης, φυσικό σύμμαχο του ΣΥΡΙΖΑ τη Δημοκρατική Συμπαράταξη καθώς «οποιαδήποτε άλλη επιλογή είναι παρά φύσιν» αποφεύγοντας ωστόσο να σχολιάσει την παρατήρηση ότι αυτό σημαίνει ότι είναι παρά φύσιν η συνεργασία του κυβερνώντος κόμματος με τους Ανεξαρτήτους Έλληνες.

Εκτίμησε ότι οι επόμενες εκλογές θα διεξαχθούν έπειτα από 2 χρόνια και εμφανίστηκε σίγουρος ότι «επόμενος πρωθυπουργός για τα επόμενα 4 χρόνια θα είναι ο Τσίπρας». «Ξέρετε πόσα μπορεί να μας δώσει ο πολιτικός χρόνος των δύο ετών παρά τα Μνημόνια; Ποτέ μη λες ποτέ για το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει ένα με το ΠΑΣΟΚ» υπογράμμισε ο κ. Κουρουμπλής, ενώ έκανε και μια αποκάλυψη για τις προσωπικές του συνήθειες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications