6 Ιουν 2017

Τι βρέθηκε κάτω από το Σύνταγμα;

Τι βρέθηκε κάτω από το Σύνταγμα;

Eνα γεγονός που δημοσιεύτηκε στην Ελευθεροτυπία γύρω στο –92.

Σκάβοντας στο Σύνταγμα ανακάλυψαν ένα εύρημα που θεωρήθηκε τόσο σοβαρό ώστε να ξυπνήσουν τον τότε πρωθυπουργό, τον Μητσοτάκη.

Το εύρημα συσκευάστηκε με σανίδες και το είχε φωτογραφία η Ελευθεροτυπία - ήταν μεγάλου μεγέθους (γύρω στα 3 μέτρα ύψος) και συσκευασμένο έμοιαζε στο σχήμα με ένα είδος κώνου.

Το εύρημα λοιπόν την επόμενη μέρα εξαφανίστηκε!!!

Πάλι η Ελευθεροτυπία το ανακοίνωσε - κλάπηκε από άγνωστους από την αποθήκη που ήταν φυλαγμένο, παρόλο τον όγκο του κανείς ποτέ δεν ανακοίνωσε περί τινός επρόκειτο φυσικά, και το θέμα ξεχάστηκε.

Σίγουρα υπάρχουν αιτίες για να προβληματιστούμε και να υποψιαστούμε πως δεν μας τα λένε όλα περί της αρχαίας τεχνολογίας.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τι βρέθηκε κάτω από το Σύνταγμα;
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer feedburnerBack to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΗΔΗ -ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

OΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΠΑΤΟΥΝ .Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).facebook.complugins-like