Στιγμές απελπισίας έζησε η Άννα Διαμαντοπούλου μέσα σε ένα βαγόνι γεμάτο αλλοδαπούς που κουβάλησαν όμοιοι της στο Βερολίνο!
Στιγμές απελπισίας έζησε η Άννα Διαμαντοπούλου μέσα σε ένα βαγόνι γεμάτο αλλοδαπούς που κουβάλησαν όμοιοι της στο Βερολίνο!

Σε μια απελπιστική κατάσταση βρέθηκε η Άννα Διαμαντοπούλου στο Βερολίνο που το έχουν μετατρέψει σε ισλαμαμπαράτ οι όμοιοι της αφού κατέλαβαν την Γερμανία το 1945 με θηριωδίες και ολοκαυτώματα που φυσικά δεν διδάσκουν καν στα σχολεία ,ιδιοι με αυτούς εδώ αριστεροκομμουνιστές πρώην ΠΑΣΟΚ κομμουνιστες αλλα εκεί έχουν αλλα ονόματα τύπου Χριστιανοδημοκρατική Ένωση της κομμουνιστριάς Μέρκελ που επιβάλει τάχα μετρά στο ελλαδιστάν όταν η Γερμάνια δεν έχει καν εθνική κυριαρχία απο το 1945!

Και ολα πέρασαν σε όμβριους Αμερικανούς και κομμουνιστές της τοτε σοβιετικής ένωσης! οι "ναζι" επιβάλουν μετρά ουγκ! ποιοι ναζι? οι απόγονοι των τουρκομογγόλων που έστειλαν κατα χιλιάδες το 1950? αφού άφησαν να πεθάνουν 5 εκατομμύρια αιχμάλωτοι πόλεμου κατα παράβαση κάθε δίκαιου! η οι ομαδικοί βιασμοί για να βγάλουν και εκεί τους λεγόμενους αριστερούς, ένα κόμμα ηταν εθνικιστικό και το κυνήγησαν με λυσσά τύπου Χ.Α. Να πω οτι δεν έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες να τους δικαιολογήσεις, αυτη η ηλιθιότητα που επικρατεί με ξεπερνάει!ακομα νομιζουν οτι σλαβοκομμουνιστές Ούννοι Βάρβαροι συνεργάτες των αγγλομασόνων έκαναν "εθνική αντίστασή" σε μια χώρα φιλική προς την Ελλαδα η ναζιστική Γερμανία! και μετά κατάσφαζαν χιλιαδες Έλληνες! άντε να τους εξηγήσεις τώρα, οτι μαζί με την Γερμάνια έχασε όλη η Ευρώπη και η Ελλάδα!

Και όλοι "κλαίνε" για μερικά μορφώματα απο δαύτους που σκότωσαν δίκαια οι Γερμανοί! αντί για τις χιλιαδες σφαγές αυτών προς τους Έλληνες! ούτε για το παιδομάζωμα ούτε για τους χιλιάδες νεκρούς απο βομβαρδισμούς των Άγγλων στον Πειραιά!ούτε για την σκόπιμη λιμοκτονία του ανθρωπόμορφου τέρατος Ουίνστον Τσώρτσιλ! το θέμα δεν ειναι γιατί δεν τα ξέρουν οι πολλοί,αλλα οτι επικράτησε η φυλή τους γιαυτό εξάλλου τα έκαναν ολα αυτα,και γιαυτό οι 6-7 στους δέκα μόλις τους πεις αυτα, το μονο που έχουν να πουν ειναι οτι είσαι "ναζι φασίστας" οπως τα έχουν μάθει απο τα σχολεία και οχι μονο! η ηλιθιότητα νίκησε, γιαυτό εκαναν γενοκτονία Ελλήνων το 1945-1950... Τώρα ειναι ηδη πολύ αργά, οχι μονο για την Ελλάδα αλλα για όλη την Ευρώπη!

Εάν χάσουμε αυτόν τόν πόλεμο, θά πούν ότι είμασταν οί πιό παρανοϊκοί εγκληματίες πού γνώρισε ή ανθρωπότητα. Εάν τόν κερδίσουμε θά μάς δοξάζουν γιά χίλια χρόνια Γιόζεφ Γκαίμπελς

Η πρώην υπουργός έχασε μέσα στο Μετρό την τσάντα της με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς χρήματα, χωριά χαρτιά και χωρίς γυαλιά..Η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ αποκάλυψε μόνη της την περιπέτειά της με την ακόλουθη ανάρτηση στο Facebook:

Είμαι για τρεις μέρες καλεσμένη στην Ευρωπαϊκή Ακαδημία του Βερολίνου. Χθες το απόγευμα στο Μέτρο από το αεροδρόμιο στην πόλη έχασα την τσάντα μου… όσοι το ζήσανε ξέρουν το αίσθημα… χωρίς χαρτιά χωρίς ένα ευρώ χωρίς γυαλιά μέσα σε ένα βαγόνι με όλες τις φυλές του πλανήτη γύρω σου… Θέλω να ευχαριστήσω το Γιάννη Ξύδα από το Ελληνικό προξενείο που έφτασε επί τόπου με τόση ευγένεια και προθυμία και με έβγαλε από το αδιέξοδο.

Κατάλαβα δε πως αυτό είναι πια μέρος της ζωής του αφού πολύ συχνά αντιμετωπίζει παρόμοια περιστατικά. Αυτή η συμπεριφορά του δημοσίου λειτουργού που δεν κοιτά ωράριο που δεν εκδικείται για όσα ο ίδιος περνά που δίνει πρόθυμα και ανθρώπινα τη βοήθειά του ..μας δίνει Ελπίδα. Γιάννη σ ευχαριστώ πολύ… όπως βεβαίως και τον Πρέσβυ κ. Δασκαρόλη για το άμεσο ενδιαφέρον του. Και βέβαια… Αθηνά Πανούτσου άμεση παρέμβαση και στη Γερμανία.

Να πεις καλά να πάθει? εξάλλου δεν μοιάζει για Ευρωπαία! οπως πολλές κομμουνιστρίες! οχι σαν "ιδεολογία" αλλα σαν φυλή!!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

2 comments

Αγγελικήείπε...

Να πεις καλα να παθει! Αλλα θα ηταν καλυτερα αν δε τη βοηθουσε κανεις!

Unknownείπε...

ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΝΤΑΜ

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications