Σουηδία: Στον «δρόμο» τα θύματα βι@@σμών – Στις κλινικές μόνο μουσουλμάνοι
Σουηδία: Στον «δρόμο» τα θύματα βι@@σμών – Στις κλινικές μόνο μουσουλμάνοι

Η σουηδική αριστερή κυβέρνηση ίδιες φάρες με αυτούς εδώ οπως είχαμε αποκαλύψει παλαιότερα, ανακοίνωσε πως κλινική στην Στοκχόλμη, πρωτεύουσα της Σουηδίας, δεν θα περιθάλπει πλέον γυναίκες που έχουν πέσει θύματα βιασμού, προκειμένου τα λεφτά να ξοδεύονται εφεξής στην θεραπεία «προσφύγων» με «ψυχικά τραύματα» .

Μετά από δέκα χρόνια βοήθειας και στήριξης σε θύματα βιαστών, το Κέντρο Κρίσεων και Ψυχικών Τραυμάτων της Στοκχόλμης θα αφοσιωθεί πλήρως στην «φροντίδα ασθενών με ψυχικά τραύματα από πολέμους και βασανιστήρια.

Όλα αυτά, την ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία των μουσουλμάνων που καταφθάνουν στην Σουηδία δεν είναι πρόσφυγες πολέμου αλλά μετανάστες από όλες τις άκρες του ισλαμικού κόσμου.

Σημειώνεται πως η Σουηδία έχει τεράστιο πρόβλημα με τους μουσουλμάνους «μετανάστες, οι οποίοι έχουν κατά καιρούς μετατρέψει τα κέντρα μεγαλουπόλεων στην χώρα σε πεδία μάχης με επιθέσεις σε ανθρώπους και περιουσίες πολιτών, προκαλώντας πραγματικό χάος στην χώρα.

Παράλληλα έχουν σχηματιστεί ισλαμικά γκέτο, στα οποία απαγορεύεται η πρόσβαση σε Σουηδούς πολίτες, ενώ κατά καιρούς έχουν γίνει επιθέσεις σε δημοσιογράφους που έχουν σπεύσει να καταγράψουν την κατάσταση.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications