Περίεργος σεισμός στην Λέσβο μετά την υποδοχή ορδών λαθρο: Eγκλωβισμένοι πολίτες σε σπίτια που κατέρρευσαν και τραυματίες! (βίντεο)
Καταστροφή στην Λέσβο: Eγκλωβισμένοι πολίτες σε σπίτια που κατέρρευσαν και τραυματίες! (βίντεο- σοκ από τα συντρίμμια)

ΥΓ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ: την φώτο δεν την βάλαμε τυχαία! καλυτερα να τα θεωρούν "βλακείες" ολα αυτα, πάρα να τους χαλάσεις το matrix που τους έχουν μάθει! αυτο το νησί ηταν και ειναι,η δίοδος χιλιάδων εισβολέων προς Ευρώπη ολα έχουν το τίμημα τους!(και αυτο δεν ειναι τίποτα!)τα αλλα ειναι για μύστες...! Οι κομισμένοι ειναι εργάτες και συνεργοί σε αυτα που γίνονται!₪₪₪₪₪ ₪₪₪₪₪ Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων απεγκλωβίστηκε από τα συντρίμμια σπιτιού στη Βρίσα Λέσβου, σύμφωνα με tweet της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στις 19:20 το απόγευμα της Δευτέρας.

Μία άλλη γυναίκα παραμένει εγκλωβισμένη, δίχως να δίνει σημεία ζωής, σύμφωνα με πληροφορίες. Νωρίτερα, τα σωστικά συνεργεία που πλησίασαν στο χωριό με μεγάλη δυσκολία, αφού έχει αποκοπεί ο δρόμος προς το χωριό, προσπαθούσαν εναγωνίως να βρουν σημάδια ζωής.

Ο σύζυγος της γυναίκας διεκομίσθη από το κέντρο υγείας Πολιχνίτου με ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης, η υπεύθυνη του κέντρου υγείας. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο. Στο κέντρο υγείας Πολιχνίτου έχουν μεταφερθεί 10 άτομα, κυρίως με θλαστικά τραύματα. Το χωριό εκκενώνεται με αστικά κτελ ενώ ο στρατός στήνει σκηνές στο γήπεδο του Πολιχνίτου . Την ίδια ώρα ο Δήμος Λέσβου ανοίγει δωμάτια σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα στην τουριστική περιοχή των Βατερών προκειμένου να φιλοξενηθούν οι άστεγοι σεισμοπαθείς της Βρίσας.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολύ μεγάλες καταστροφές έχουν σημειωθεί από τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ στο χωριό Βρίσα της Λέσβου. Αυτή την ώρα δυνάμεις της Πυροσβεστικής σπεύδουν στο χωριό Βρίσα, όπου μία γυναίκα έχει εγκλωβιστεί μέσα σε σπίτι που κατέρρευσε. Νεώτερος απολογισμός κάνει λόγο για δέκα τραυματίες στο νησί. Με κατάγματα είναι ο πιο σοβαρά τραυματισμένος. Η εγκλωβισμένη γυναίκα στη Βρίσα είναι, κατά πληροφορίες, η σύζυγος του άνδρα ο οποίος, με τα υπάρχοντα στοιχεία, θεωρείται ο πιο σοβαρά τραυματίας

Κατολισθήσεις έχουν σημειωθεί στο χωριό Μελίντα, στα νότια του νησιού. Μεγάλες ζημιές και στο δρόμο που ενώνει το Πλωμάρι με την Μυτιλήνη. Σπίτια έχουν καταρρεύσει σε Πλωμάρι και Βρίσα, όπου έχει γκρεμιστεί το γεφύρι στην είσοδο του χωριού και η πρόσβαση για τα σωστικά συνεργεία είναι πολύ δύσκολη. Κατολισθήσεις έχουν σημειωθεί και στην παραλία του Αγίου Ισιδώρου στο Πλωμάρι.

Στο λιμάνι του Πλωμαρίου ο πυθμένας του λιμανιού αναταράχθηκε τόσο πολύ που έχει δημιουργηθεί βούρκος.Στο Πλωμάρι μετά τον σεισμό δημιουργήθηκε μικρό τσουνάμι και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες βάρκες βγήκαν στη στεριά.

Στο λιμάνι του Πλωμαρίου ο πυθμένας του λιμανιού αναταράχτηκε τόσο πολύ που έχει δημιουργηθεί βούρκος.Στο Πλωμάρι μετά τον σεισμό δημιουργήθηκε μικρό τσουνάμι και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες βάρκες βγήκαν στη στεριά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications