Συνταξιούχος  πράκτορας εξομολογείται στο νεκροκρέβατό του: «Εγώ σκότωσα την πριγκίπισσα Diana»

Ένας 80χρονος συνταξιούχος πράκτορας της MI5,ο John Hopkins, έχει κάνει μια σειρά από εκπληκτικές ομολογίες από τότε που βγήκε από το νοσοκομείο στο Λονδίνο την Τετάρτη, και του είπαν ότι έχει λίγες εβδομάδες ζωής.

Ο Hopkins ισχυρίζεται ότι συμμετείχε σε 23 δολοφονίες για τη βρετανική υπηρεσία πληροφοριών μεταξύ 1973 και 1999, συμπεριλαμβανομένης και της δολοφονίας της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Ο κ Hopkins, ο οποίος εργάστηκε για την M15 εδώ και 38 χρόνια ως λειτουργικός, ισχυρίζεται ότι συχνά χρησιμοποιήθηκε ως εκτελεστής από τον οργανισμό,για να δολοφονήσει άτομα που θεωρήθηκαν απειλή για την εσωτερική ασφάλεια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Εκπαιδευμένος τόσο ως μηχανικός όσο και εμπειρογνώμονας πυρομαχικών, ο κ Hopkins ισχυρίζεται ότι έχει επίσης μεγάλη εμπειρία σε λιγότερο συμβατικές μεθόδους που σκορπούν το θάνατο και την καταστροφή, συμπεριλαμβανομένων των χημικών ουσιών και δηλητήρια.

Ο 80χρονος Βρετανός άνδρας ισχυρίζεται ότι συμμετείχε σε δολοφονίες για την MI5 από τον Ιούνιο του 1973 ως και το Δεκέμβριο του 1999, κατά τη διάρκεια μιας περιόδου που λέει ότι« η MI5 λειτουργούσε με λιγότερη εξωτερική εποπτεία .

»Ο Hopkins λέει ότι ήταν μέρος ενός κυττάρου από επτά πράκτορες οι οποίοι ήταν αξιόπιστοι για τη διεξαγωγή πολιτικών δολοφονιών σε όλη τη Βρετανία. Τα περισσότερα θύματα ήταν πολιτικοί, ακτιβιστές, δημοσιογράφοι και συνδικαλιστές ηγέτες.

Ο κ Hopkins λέει ότι πριγκίπισσα Νταϊάνα είναι μοναδική μεταξύ των θυμάτων του, καθώς αυτή είναι η μόνη γυναίκα που δολοφονήθηκε ποτέ. Είναι επίσης το μόνο θύμα που η ίδια η βασιλική οικογένεια διέταξε τον θάνατό της.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι αισθάνεται «αμφίσημος» για το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Από τη μία πλευρά,η Diana ήταν «μια όμορφη, καλόκαρδη γυναίκα» που δεν άξιζε να έχει μια σύντομη ζωή. Όμως, σύμφωνα με τον κ Hopkins, το Βρετανικό Στέμμα βρέθηκε σε κίνδυνο:« Ήξερε πάρα πολλά βασιλικά μυστικά. Είχε μια τεράστια μνησικακία .

Το αφεντικό μου μου είπε ότι έπρεπε να πεθάνει - είχε λάβει παραγγελία απευθείας από τον Πρίγκιπα Φίλιππο - και έπρεπε να το κάνει να φανεί σαν ατύχημα. Ποτέ δεν είχα σκοτώσει μια γυναίκα πριν, πολύ λιγότερο μια πριγκίπισσα, αλλά υπάκουσα την παραγγελία. Το έκανα για τη βασίλισσα και τη χώρα.»

Μια μικρή προσθήκη γιατι μας ενημέρωσαν οτι το έβγαλαν και αυτο ως fake,τα καλοπληρωμένα troll του syriza,κλασική τακτική κάλυψης της αληθείας που έχει εφαρμογή σε χαμηλής νοημοσύνης "άτομα", που περιμένουν να τους πουν "κάποιοι" πληρωμένοι του συστήματος,το λέω όσο άπλα γίνεται, τι ειναι αλήθεια και τι ψέμα! γιατι απο μονοί τους δεν μπορούν να βρουν,και ως δια "μαγείας" βγάζουν ως ψέμα οτι ενοχλεί το σύστημα! μήπως και αυτός που το φώναζε ειναι ψέμα : Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ: «Η Νταϊάνα ήταν έγκυος, το Μπάκιγχαμ τους σκότωσε» Ύστερα από μία δεκαετία αναμονής, ο Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ κατέθεσε στο δικαστήριο τη δική του άποψη για τα αίτια του δυστυχήματος στο Παρίσι που κόστισε τη ζωή του γιου του Ντόντι και της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Δήλωσε ότι ο θάνατός τους ήταν εν ψυχρώ δολοφονία που οργανώθηκε απ’ το παλάτι,Ο 75χρονος δισεκατομμυριούχος είπε στο δικαστήριο ότι γνώριζε πως η Νταϊάνα ήταν έγκυος και ότι επρόκειτο να αρραβωνιαστεί με τον γιο του, κάτι που δεν θα το άφηνε ατιμώρητο η βασιλική οικογένεια.

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Δεν λεει ομως με ποιον τροπο. Αν θελουμε τον πιστευουμε.

Ανώνυμοςείπε...

Όταν βγαίνει ο ίδιος ο πατέρας του Αλ Φαγιέντ, και καταγγέλλει πως η Βρετανική αριστοκρατία, δεν θα ανεχόταν ποτέ ένα μωρό στους κύκλους της με αραβικό αίμα και χρώμα, δεν φαίνεται και απίθανη είδηση.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications