Ο δισεκατομμυριούχος συνιδρυτής του PayPal παραδέχεται οτι πίνοντας αίμα νέων ανθρώπων θα ζήσεις περισσότερο!!!
Ο δισεκατομμυριούχος συνιδρυτής του PayPal παραδέχεται οτι πίνοντας αίμα νέων ανθρώπων θα ζήσεις περισσότερο!!!

Ο δισεκατομμυριούχος συνιδρυτής του PayPal ο Peter Thiel λέει οτι πίνοντας το αίμα των εφήβων ειναι μια προσπάθεια να παρατείνεις την ζωή, επιβεβαιώνοντας πολλούς οτι κάποιοι "κύκλοι" πίνουν αίμα!και ως δια μαγείας πάνε πάνω απο 90! βλέπε και εξαφανίσεις παιδιών!επίσης, ο λεγόμενος μύθος των βρικολάκων έχει κάποια εξήγηση, οπως έχουμε ξανά πει αυτοι έκαναν τους μύθους "φανταστικές ιστορίες" και μονο.

Ο 48αχρονος έχει χρηματοδοτήσει "έρευνες" για την παράταση της ανθρώπινης ζωής και υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι έχουν εξαπατηθεί «για το αναπόφευκτο του θανάτου»!Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης του με τον Jeff Bercovici της Inc.com,Ο Thiel παραδέχθηκε οτι το νεαρό αίμα έχει εφαρμογή σε μια πρακτική που είναι γνωστή ως "parabiosis", η οποία οπως λέει είναι η σύγχρονη επιστήμη για να δημιουργήσει την αντι-γήρανση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Thiel ξοδεύει $ 40.000 το τρίμηνο για αίμα εφήβων κατά τη διάρκεια της «parabiosis», που σημαίνει την βιολογική ένωση δύο ατόμων. Το τεράστιο κόστος της αντιγήρανσης "parabiosis" θα μπορούσε να οδηγήσει στο μέλλον τους πλούσιους, να θέλουν να ζήσουν για πάντα με το αίμα των φτωχών.

Ο Thiel υπηρέτησε ως επικεφαλής του Donald Trump με την Ρεπουμπλικανική Εθνική Συνέλευση το 2016, φαίνεται να έχει εμμονή με τον θάνατο και πως να επεκτείνει την ανθρώπινη ζωή. Έχει άνεση κεφαλαίων με εταιρείες που διαθέτει, και πειραματίζεται με τεχνικές να αποτρέψει το αναπόφευκτο .

Τα πειράματα της "parabiosis" στην Ελλάδα δεν ειναι γνωστά! αλλα έχουν ξεκινήσει απο την δεκαετία του '50 με τις πρώτες δόκιμες σε αρουραίους, και έδειξαν μια αναδιάρθρωση κυττάρων και αναζωογόνηση στο κυκλοφοριακό σύστημα, ορισμένες εταιρείες προχωρούν ηδη σε ανθρώπινες δοκιμές.Μια εταιρεία στην Καλιφόρνια που ονομάζεται Ambrosia διεξάγει ανθρωπινές δοκιμές, 35 υγιή άτομα μεγαλύτερης ηλικίας λαμβάνουν μεταγγίσεις πλάσματος αίματος ατόμων κάτω των 25 ετών. Οι συμμετέχοντες πληρώνουν 8.000 δολάρια για να συμμετέχουν, και η υγεία τους παρακολουθείται 2 χρονιά που υποβάλλονται σε μεταγγίσεις.

Ο ιδρυτής της Ambrosia Jesse Karmazin είπε ότι οι συμμετέχοντες βιώνουν μια αντιστροφή των συστημάτων γήρανσης !!! Επιπλέον, τα αποτελέσματα φαίνεται να είναι σχεδόν μόνιμα, δήλωσε ο Karmazin.«Είναι σχεδόν σαν να γίνεται μια αποκατάσταση της γονιδιακής έκφρασης» Jason Camm ,με βάση την έρευνα που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ έδειξε οτι παρατείνει τη διάρκεια ζωής των ποντικών. Απόδοση ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications