Ισλαμικό πόστερ.Πατήστε τους χωρίς έλεος
 Ισλαμικό πόστερ.Πατήστε τους χωρίς έλεος

Ισλαμικό Κράτος με Αφίσα να Δείχνει αυτοκίνητο να πατάει κρανιά: «τρέξει πάνω τους χωρίς έλεος»

Ένα ισλαμικό Πρακτορείο Ειδήσεων το Nashir δημοσίευσε μια αφίσα ζητώντας να υπάρξουν περισσότερα οχημάτα για την τζιχάντ κατά τις τελευταίες ημέρες της περιόδου των διακοπών του Ραμαζανιού.Στην αφίσα απεικονίζεται ένα SUV που ανεβαίνει σε ένα βουνό με κρανία κάτω από τη λεζάντα αναφέρει«τρέξε πάνω τους χωρίς έλεος .»

Η Daily Mail σημειώνει ότι το ISIS ανέλαβε την ευθύνη για τις πρόσφατες επιθέσεις με οχήματα και επιθέσεις με μαχαίρι στο Westminster Bridge και τη Γέφυρα του Λονδίνου, οι οποίες σίγουρα ταιριάζουν στο «τρέξε πάνω τους χωρίς έλεος» πρότυπο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη προτροπή επιθέσεων με οχηματα για την τζιχάντ που δημοσιεύθηκε από το Nashir, το οποίο υπάρχει κυρίως ως πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων για τους ισλαμιστές. Πριν από λίγες εβδομάδες, δημοσίευσε ένα μήνυμαστα αγγλικά και στα αραβικά, που έλεγε, «Σκοτώστε τους πολίτες των Σταυροφόρων, τρέξτε πάνω τους με τα οχήματα,για να αποκτήσετε όφελος από το Ραμαζανι.»

Εδώ τι γίνεται και δεν τα δείχνουν τα έγκυρα μέσα μαζικής καταστολής: Allahu Akbarηδες κυνηγούν αστυνομικους ξεφτιλίζοντας την κάποτε σεβαστή Βρετανική αστυνομία

Πηγή. ΥΓ 1 Από που απορρέουν ολα αυτα και ποιοι οδηγούν αυτούς τους χρήσιμους ηλίθιους: Ο απώτερος στόχος είναι η άμεση σύνδεση όλων των χωρών του κόσμου ... μέσα από την ανάμειξη των φυλών, με στόχο μια ανοιχτή καφέ φυλή στην Ευρώπη, γιαυτό πρέπει να γίνουν μαζικές μετακινήσεις απο τον Τρίτο Κόσμο στην Ευρώπη, κάθε χρόνο 1,5 εκατομμύριο μετανάστες. Το αποτέλεσμα θα ένας πληθυσμός με μέσο όρο δείκτη νοημοσύνης 90, πολύ ανόητος να κατανοήσει, αλλά αρκετά ευφυής για να λειτουργήσει. - ραβίνος Emanuel Rabbinovich, 1952, αναφέρεται από τον Dr. Thomas L. Fielder στο βιβλίο του "candle Of Light", σελ 39 -ΥΓ 2 η εβραϊκή Βικιπαίδεια στα αγγλικά έγραφε ως ρατσιστές ναζι την λευκή φυλή, άρα πρέπει να πεθάνουν οπως δογματίζουν τους χαμηλής αντίληψης και χρήσιμα ανθρωποειδή ζώα τους κομμουνιστες μέχρι που το έκαναν θέμα στο εξωτερικό και το άλλαξαν!(οπως γράφουν στο Talpioth.225:O Γιαχβέ δημιούργησε ζωώδες έθνη,ένα ζώο με ανθρώπινη μορφή θα χρησιμεύει για τους Εβραίους, και οι φανατικοί κομμουνιστες ειναι απόγονοι βάρβαρων εισβολέων στην Ευρώπη και απόγονοι τουρκομογγολων, ένα μυστικό γιατί έχει και αλλα! )....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications