Ξανά γυρίζουμε στο μεσαίωνα και στον σκοταδισμό? Πάτερ Ιωάννης: Η Γη είναι Επίπεδη, το λέει και η Ιερά Βίβλος!!
Ξανά γυρίζουμε στο μεσαίωνα και στον σκοταδισμό? Πάτερ Ιωάννης: Η Γη είναι Επίπεδη, το λέει και η Ιερά Βίβλος!!

Προφανώς όλοι σας γνωρίζετε για την «θεωρία» ότι η Γη είναι σφαιρική και ότι έχουμε στείλει και ανθρώπους γύρω και έξω από αυτή.

Όμως το γνωρίζατε ότι όλα αυτά είναι ένα μεγάλο ψέμα από την ΝΤΠ. ;;; Και όμως αληθινό σκεφτείτε το εξής η Γη σύμφωνα με το ψευδές σφαιρικό μοντέλο περιστρέφεται με 1,670 km/h, δηλαδή θέλουνε να μας πούνε ότι με τόση ταχύτητα εμείς δεν αισθανόμαστε τίποτα και όλα είναι φυσιολογικά λόγο της βαρύτητας;;; Πάρτε για παράδειγμα τον διάδρομο γυμναστικής εάν σταθείτε πάνω του και δεν κινείστε θα πέσετε αυτό πως το εξηγούν;

Η βαρύτητα είναι ψεύτικη και η Γη είναι επίπεδη βάλτε το καλά στο μυαλό σας για όταν έρθει η ώρα της κρίσης. Είναι αδιανόητο να υπάρχουνε άνθρωποι που πιστεύουν πως η Γη δεν είναι επίπεδη αφού μέχρι και η Ιερά Βίβλος μας έλεγε ότι η Γη είναι επίπεδη.

Σχόλιο diadrastika: Ενδεικτικά σημεία που πιθανόν αναφέρεται ο Πάτερ Ιωάννης ότι η Γη είναι επίπεδη είναι κάποια εδάφια πως η Γη έχει τέσσερις γωνίες και άρα είναι επίπεδη ή τετράγωνη: εντοπίζονται στο Ησαΐας 11:12, στο Κατά Λουκάν 13:29, στην Αποκάλυψη του Ιωάννη 7: 1-8, στο Κατά Ματθαίον 12:42, στο Δευτερονόμιον, 28:64. Τέλος, φαίνεται ότι η Γη δεν πρέπει κινείται αφού ο θεός την στερέωσε (Ησαΐας 48: 12-13) -d-

Όλα είναι σχέδιο τον μασόνων ώστε μέσω τον διαστημικών εταιριών Nasa/Esa/Roscosmos κλπ. να παίρνουνε τα λεφτά των αθώων φορολογούμενων για δικά τους συμφέροντα.

Τώρα που πλησιάζει η ώρα του θηρίου μέχρι και οι ίδιοι δεν το κρύβουν, ρωτήστε το σατανικό Google για την καμπυλότητα της Γης και θα σας πετάξει μήνυμα λάθους. Για αυτό να έχετε ορθολογική σκέψη και μην ακούτε και διαδίδεται τα ψέματα τους που σας βγάζουν από τον δρόμο του θεού.

Θα ήθελα να με συγχωρέσετε που έλειψα όλο αυτό το διάστημα αλλά ήμουν σε ομολογία πίστεως και κάποιο Εβραίοσκωληκες έριξαν το site μας.~ΠΑΤΕΡ ΙΩΑΝΝΗΣ~orthodoxia.me μέσω diadrastika

Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ, Το οτι "Εβραίοσκωληκες" οπως τους λέει ο πάτερ κάνουν επιθέσεις σε ιστοσελίδες ειναι γνωστό γιατί έχουν κάνει και σε εμας ,οι εβραιοκομμουνιστες για την ακρίβεια, όλοι οι κομμουνιστες εκτός τους χρησίμους ηλίθιους που έχουν μαζέψει, ειναι ήμι-Οβριοί ανεξαίρετος!ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ, αλλα το οτι η Γη ειναι επίπεδη γιατι ετσι λέει η βίβλος ξεπερνάει κάθε λογική! μπορείτε να δείτε οτι ειναι σφαιρική αν έχετε μπει σε αεροπλάνο τοσο απλό..Και οι κολλημένοι θρησκόληπτοι κάλο ειναι να μην μιλούν για τετοια θέματα, οπως και για Εξωγήινους,όμοιος και για επιστήμη κτλ, οποιοδήποτε κολλημένος με οπουδήποτε θρησκεία η δόγμα, δεν μπορεί να ειναι αντικειμενικός και ελεύθερο πνεύμα,όμοιος και οι αριστεροκομμουνιστες (άθεοι και καλά) με μαρξιστικό δόγμα!η λατρεία στο Σαβαώθ η Βάαλ (ή Βααλίμ) και οπως τον λένε το ανθρωποειδές τέρας εισβολέας που δημιούργησε τους όμβριους και άνοιξε την δίοδο!!! ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications