Όταν η NASA έλαβε μήνυμα από τα Τάρταρα!!
Όταν η NASA έλαβε μήνυμα από τα Τάρταρα!!

Στις 14 Φεβρουαρίου του 1995,η Καναδική εφημερίδα «Weekly World News» δημοσίευσε ένα άρθρο σχετικά με την θεωρία της κούφιας Γης ή αλλιώς των Ταρτάρων, όπως την ονόμαζαν οι Έλληνες. «Ακρωτήριο Κανάβεραλ, Φλόριντα – Η NASA λαμβάνει ραδιοσήματα που προέρχονται από το εσωτερικό της Γης.» ήταν ο τίτλος του άρθρου.

Ένας ανώτερος αξιωματούχος της NASA είχε μάλιστα αναφερθεί σε τα όντα που κατοικούν στην Κοίλη Γη:

«Είναι ένας πολιτισμός που διαθέτει μια τεχνολογία που είναι σε θέση να στέλνει σήματα μέσω του φλοιού της γης, εκατοντάδες μίλια μέσα από γη και τους βράχους.»

Λέγεται πως η NASA έχει αποκωδικοποιήσει τα ραδιοσήματα, αλλά δεν αποκαλύπτει το περιεχόμενό τους. Οι "Γερμανοί" Δωριείς εθνικοσοσιαλιστές κοινός γνωστοί ως ναζι, ηταν τοτε τοσο ανώτεροι επιστημονικά και πνευματικά που οι σημερινές μάζες μοιάζουν σαν άγρια βάρβαρα ζώα μπροστά τους, εκτός τους τελευταίους διασωθέντες! ο νοών νοείτω! τα αλλα ολα ειναι παραμυθία των ανθρωποειδών ζώων τύπου κομμουνιστές ουγκ Ούννοι!μαζί με τους "εισβολείς" κατακτητές οχι μονο της Ευρώπης! επίσης απο "ναζι" ηταν όλη η τεχνολογία και ιατρική πρόοδος μετα το μεσαίωνα αποδεδειγμένα, σε άλλη περίπτωση ακόμα στο μεσαίωνα θα ηταν ο κόσμος! βλέπε εφευρέτες 1800-1945 μετά το 1945 το χάος!!! με ομαδικούς βιασμούς να βγουν τα αριστερομογγολια και εκεί.... Και οτι έλεγαν οι "κακοί ναζι" το εφαρμόζουν οι ίδιοι στο Ισραήλ και για ολους τους άλλους "ρατσιστές" έγιναν "ναζιστικές θεωρίες"! μονο που δεν μίλαγαν πότε για θεωρίες οι "κακοί ναζι" για θεωρίες μιλάνε μονο αυτοι οπως του ηλίθιου Αϊνστάιν! ούτε για μύθους ως φανταστικές ιστορίες και μονο!!.

Και τον μεσαίωνα στην Ευρώπη και τον σκοταδισμό μαζί με χιλιάδες σφαγές "αιρετικών και ειδωλολατρών" τον έφεραν οι ίδιοι εισβολείς που φέρνουν το Ισλάμ τώρα!τι δεν κατάλαβες; άπλα τώρα αντί για το "αιρετικούς και ειδωλολάτρες" έχουν την επίσης μασονική πιπίλα το "ναζι φασίστες"! οι ίδιοι που εξαφάνισαν και την σβάστικα απο την αρχαία Ελλάδα με τα 400 χρονιά τουρκομογγόλικο μπαστάρδεμα και εκφυλισμό! ακριβώς το ίδιο έκαναν και στην Γερμανία το 1945 και συνεχίζουν έως σήμερα μέχρι να μην μεινει ούτε ένας καθαρός! αλλα να γίνουν όλοι με το μπαστάρδεμα οπως ειναι οι αριστεροί κομμουνιστες που τους προσκυνούν, σε όλη την Ευρώπη !

Φυσικά οι σκοταδιστές κρύβουν καλα το μυστικό! ως άπατες,θεωρίες συνωμοσίες και χιουμοριστικές φανταστικές ιστοριούλες που βάζουν σε ιστοσελίδες Οβριών! που πιάνουν μονο σε ουγκ ανθρωποειδή! το οτι δεν βάζουμε πολλές πληροφορίες για αυτο το θέμα ειναι και για ασφάλεια, στην Αμερική πχ όσους μίλησαν για αυτο το θέμα και δεν μπορούσαν να που οτι ειναι ψέμματα τους κυνήγησαν και τους δολοφόνησαν! ξέρουν αυτοι καλυτερα απο τους Γερμανούς φαίνεται, οπως και ένας Οβριός έλεγε "θεωρίες συνωμοσίας" οτι είχαν φτιάξει πυραύλους οι Γερμανοί τοτε! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications