Ο Συριακός στρατός ανακατέλαβε από το ISIS την πόλη Rasaf και 20 χωριά στην επαρχία Raqqah
Ο Συριακός στρατός ανακατέλαβε από το ISIS την πόλη Rasaf και 20 χωριά στην επαρχία Raqqah

Άρμα μάχης του Στρατού της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας. Φωτογραφία αρχείου - ΔΑΜΑΣΚΟΣ, 19 Ιουνίου. - RIA Novosti, Μιχαήλ Αλαεντίν .

Κυβερνητικά στρατεύματα της Συρίας και οι συμμαχικές δυνάμεις απελευθέρωσαν την πόλη Rasaf και 20 χωριά στο νότο της επαρχίας Raqqah και εκκαθάρισαν αρκετούς ηγέτες του ISIS ( τρομοκρατική ομάδα απαγορευμένη στη Ρωσική Ομοσπονδία) μεταξύ των αλλοδαπών πολιτών , ανέφερε στην RIA Novosti τη στρατιωτική πηγή της Συρίας.

Οι ένοπλες δυνάμεις και οι σύμμαχοί μας ανακατέλαβαν τον έλεγχο της πόλης Rasaf στο νότο της επαρχίας Raqqah και απελευθέρωσαν 20 χωριά', δήλωσε ο συνομιλητής του πρακτορείου.

Σύμφωνα με την πηγή, κατά τη διάρκεια των μαχών οι ηγέτες της τρομοκρατικής ομάδας – οι προερχόμενοι από την Τσετσενία, την Τυνησία, την Λιβύη, την Σαουδική Αραβία και το Ιράκ εκκαθαρίστηκαν.

'Περισσότεροι από εκατό ισλαμιστές του ισλαμικού κράτους *, 11 άρματα μάχης έξι μονάδες άλλων θωρακισμένων οχημάτων, δέκα τεμάχια πυροβολικού και περισσότερα από 200 διαφορετικά αυτοκίνητα τρομοκρατών εκκαθαρίστηκαν ' - σημείωσε ο συνομιλητής του πρακτορείου.

* Απαγορευμένη τρομοκρατική οργάνωση στη Ρωσία.Η εξέλιξη της κατάστασης - σε ένα ειδικό κεφάλαιο του RIA Novosti 'Ο πόλεμος στη Συρία'

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications