Μυστήριο στην υπόθεση δολοφονίας του 10χρονου στο σχολείο του – Τα σενάρια που ερευνά η Αστυνομία (βίντεο)
Μυστήριο στην υπόθεση δολοφονίας του 10χρονου στο σχολείο του – Τα σενάρια που ερευνά η Αστυνομία (βίντεο)

Τεράστια αστυνομική επιχείρηση και έρευνες αυτή την ώρα σε σπίτια καταυλισμού Ρομά όπου βρίσκονται κοντά στο 6ο δημοτικό σχολείο Αχαρνών, όπου σημειώθηκε η τραγωδία με τον 11χρονο μαθητή, ο οποίος έχασε τη ζωή του από «αδέσποτη» σφαίρα.

Άνδρες των ΜΑΤ, της ΟΠΚΕ και της ΕΚΑΜ, μπήκαν σε καταυλισμό τσιγγάνων της περιοχής, καθώς εκτιμούν ότι από όπλο σε αυτό τον καταυλισμό, ξεκίνησε την απίστευτη πορεία της η σφαίρα, που κατέληξε μοιραία, στο κεφάλι του αδικοχαμένου αγοριού.

Μέχρι στιγμής, οι έρευνες εστιάζονται σε δύο συγκεκριμένα σπίτια, στις αυλές των οποίων έχουν βρεθεί κάλυκες από σφαίρες, ενώ χαρακτηριστικά, χθες το βράδυ, κάτοικοι είχαν καταγγείλει στις τοπικές Αρχές, άσκοπους πυροβολισμούς.Έχουν πραγματοποιηθεί προσαγωγές ενώ εντείνονται οι έρευνες για το όπλο.

Η πρωτοφανής αυτή τραγωδία συνέβη την Πέμπτη το βράδυ στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη σχολική γιορτή. Αρχικά υπήρχαν πληροφορίες ότι ο 11χρονος λιποθύμησε και πέφτοντας κάτω χτύπησε στο κεφάλι, ωστόσο σήμερα ο ιατροδικαστής αποκάλυψε ότι ο θάνατος του παιδιού προήλθε από αδέσποτη σφαίρα, που έπεσε κάθετα στο κεφάλι του 11χρονου.

Μετά το συμβάν, στο σχολείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το παιδί μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατέστη δυνατόν να μείνει στη ζωή.Nα σημειωθεί ότι τεράστιο είναι το φιάσκο στο νοσοκομείο όπου εξέδωσε ανακοίνωση πως οι γιατροί δεν κατάλαβαν ότι το παιδάκι είχε πυροβοληθεί!

Αμέσως μετά την ενημέρωση από τον ιατροδικαστή η περιοχή στις Αχαρνές που συνέβη το τραγικό συμβάν, αποκλείστηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις και διενεργείται έρευνα από την ασφάλεια Αττικής και άνδρες της ΟΠΚΕ – ενώ σε ετοιμότητα βρίσκονται και τα ΕΚΑΜ – για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ενώ κατά πληροφορίες έχουν ήδη γίνει προσαγωγές. Σημειώνεται ότι ο καταυλισμός των Ρομά βρίσκεται σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το σχολείο στο οποίο συνέβη η τραγωδία.

Η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο στην περιοχή την ώρα της τραγωδίας να ήταν σε εξέλιξη κάποιο γλέντι καθώς μαρτυρίες κατοίκων αναφέρουν ότι στην περιοχή ακούγονταν πυροβολισμοί. Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων το βλήμα εκτιμάται ότι προέρχεται πιθανότατα από όπλο των 9 χιλιοστών ή ανάλογου διαμετρήματος, κάτι που θα εξακριβωθεί από τη βαλλιστική έρευνα που θα γίνει στα εγκληματολογικά εργαστήρια.«Όλοι πιστέψαμε το αίμα που είδαμε από την πτώση μετά από τη λιποθυμία του 11χρονου» δήλωσε πατέρας συμμαθητή του μικρού Μάριου που ήταν παρών στο περιστατικό.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications