Καλώς ήλθατε στην Κβαντική Εποχή (Ντοκιμαντέρ)
Καλώς ήλθατε στην Κβαντική Εποχή (Ντοκιμαντέρ)

Εμφανίζονται η συγγραφέας μπεστ σέλερ Σύνθια Σου Λάρσον, ο βιολόγος Ρούπερτ Σέλντρεϊκ, ο κβαντικός φυσικός Boaz Almog (σε μετάφραση Θεοδώρας Αποστολοπούλου για το TED), ο βραβευμένος πυρηνικός φυσικός Τζιμ Αλ Καλίλι, ο γνωστός συγγραφέας Ντέιβιντ Γουίλκοκ. Επίσης γίνονται επιδείξεις κβαντικής αιώρησης μακροσκοπικών (ορατών) αντικειμένων.

Το βίντεο θίγει θέματα όπως τα ακόλουθα:
Ο αλλόκοτος χαρακτήρας της κβαντικής φυσικής
Τι σημαίνει κβαντικό άλμα
Τι αφορά αυτή η έννοια στον κόσμο της επιστήμης (φυσικός κόσμος) και της υποκειμενικής εμπειρίας (ανθρώπινη ζωή)
Κβαντικά άλματα και φαινόμενα στον μακρόκοσμο
Κβαντική βιολογία.

Η ομιλήτρια Σύνθια Σου Λάρσον περιγράφεται ως εξής:

Η Σύνθια Σου Λάρσον είναι μια συγγραφέας μπεστ σέλερ, ερευνήτρια και ομιλήτρια για την πνευματικότητα, που βοηθά τους ανθρώπους να οραματιστούν και να αποκτήσουν πρόσβαση σε έναν ολόκληρο καινούργιο κόσμο δυνατοτήτων. Η Σύνθια είναι η οικοδέσποινα της εκπομπής Ζώντας το Κβαντικό Όνειρο στο ραδιοφωνικό δίκτυο DreamVisions7. Έχει παρουσιαστεί στο Discovery Channel, στο History Channel, στο Coast to Coast AM και στο BBC, κι έχει παρουσιάσει εργασίες σε διεθνή συνέδρια σχετικά με την επιστήμη, την πνευματικότητα και τη συνειδητότητα.

Τα τελευταία 16 χρόνια, η Σύνθια έχει μοιραστεί ευρήματα από την επιστημονική έρευνα στους τομείς της κβαντικής φυσικής, της κβαντικής βιολογίας, του φαινομένου placebo, της θετικής ψυχολογίας, της κοινωνιολογίας και της εναλλακτικής ιατρικής. Άρθρα της έχουν εμφανιστεί σε περιοδικά τόσο διαφορετικά μεταξύ τους όσο το Κόσμος και Ιστορία, το Μαγική Συγχώνευση και το Παράμπολα.

Η Σύνθια έχει πτυχίο Φυσικής από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Μπέρκλεϊ, Master's στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, και διδακτορικό στη Θεολογία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications