G@y Pride: Εκδιώχθηκαν από την πορεία μπλοκ αστυνομικών ως φασίστες! όλοι οι μη όμοιοι τους ειναι φασίστες!Video!
Εκδιώχθηκαν από την πορεία μπλοκ αστυνομικών ως φασίστες κλασικά! όλοι οι μη όμοιοι τους με μεσώ όρο νοημοσύνης υπό το 0 ειναι φασίστες!!!  Video!

Όλοι αυτοι καθοδηγούνται απο τους "εκλεκτούς" σε οτι λένε κάνουν και σκέφτονται με μεσώ όρο νοημοσύνης υπό το 0 αλλα παίρνουν πτυχία για να τους βάζουν σε θέσεις κλειδιά, ειναι τοσο ελεγχόμενοι που αν τους πουν οτι ειναι πουλιά και μπορούν να πετάξουν, θα το έκαναν και θα ξεβρόμιζε ο τόπος απο αυτα τα προβληματικά , τους χρειάζονται όμως! και υπάρχουν ορδες απο δαύτους και πάντα ειναι αριστεροί κομμουνιστές!

Ελέγχουν και την ιατρική ψυχολογία μεταξύ άλλων, κανονικά ολα αυτα έπρεπε να εκαναν μια σειρά απο εξετάσεις που δεν διδάσκουν καν στα πανεπιστήμια ιατρικής, και απαγόρευση συμμέτοχης σε κάθε τι δημόσιο και στείρωση! οχι για τις "προτιμήσεις" τους, που έως την δεκαετία του ’70 ήταν ψυχιατρικό ζήτημα, που έχρηζε ειδικής αγωγής! αλλα γιατί δρουν ως δούρειος ίππος της μασονίας σε όλη τους την ζωή, και εκφυλίζουν τα πάντα σε όλους τους τομείς και κάθε άξια...

Η λογική ειναι ανύπαρκτη στο ηλίθιο μυαλό τους, βεβαία όλοι αυτοι απο κάπου βγήκαν! οπως και οι αριστεροί συνήθως έχουν παππούδες κομμουνιστές, που δεν ειναι ιδεολογία καθε αυτού..... αυτοι ειναι η κατάρα της ανθρωπότητας μετά το 1945! ο μόνος τρόπος να σταματήσει η εξάπλωση του κακού και οι χρήσιμοι ηλίθιοι, ειναι να σταματήσουν να ζευγαρώνουν με ηλίθιους και αντιπροσώπους του κακού! είδατε εσεις πουθενά φυλετική υγειά; το αντίθετο γίνεται! έγιναν "ναζιστικές θεωρίες" τι και αν το ίδιο έλεγαν "θεϊκά" οντά, εκατομμύρια χιλιάδες χρονιά πιο εξελιγμένα και πνευματικά απο τους ανθρώπους!

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα άτομα αυτά διαμαρτυρήθηκαν για τις πρακτικές αστυνομικών κατά καιρούς ενάντια στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και δεν επιθυμούσαν την παρουσία εκπροσώπων τους εκεί.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications