Επειδή δεν τρώμε σανό: Ιδού ολόκληρη η δήλωση Μητσοτάκη για την Χρυσή Αυγή
Επειδή δεν τρώμε σανό: Ιδού ολόκληρη η δήλωση Μητσοτάκη για την Χρυσή Αυγή

Μείζον πολιτικό θέμα έχει ανακύψει τις τελευταίες ημέρες μετά την συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Politico, όπου ομολόγησε πως η βία τα τελευταία χρόνια προέρχεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την αριστερά.

Συστημικά παπαγαλάκια και λασπολόγοι επιχείρησαν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα και να αφήσουν δήθεν υπόνοιες για προσπάθεια Μητσοτάκη να υπερασπιστεί την Χρυσή Αυγή. Ο πανικός τους βέβαια οφείλεται στα διαρκώς διογκούμενα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, τα οποία αργά η γρήγορα θα εκτιναχθούν μετά την αθώωση στην Δίκη.

Μετά λοιπόν την "Αυγή" και την κρατικοδίαιτη ΕΡΤ την σκυτάλη πήραν σήμερα ο Τ. Παππάς από την "εφημερίδα των συντακτών", ο Π. Μπουκάλας στην "Καθημερινή", αλλά και ο "Ριζοσπάστης" οι οποίοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την δυναμική της Χρυσής Αυγής και την προσπάθεια του νεοφιλελεύθερου Μητσοτάκη "να κλείσει το μάτι στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής".

Επειδή λοιπόν εμείς ΔΕΝ τρώμε σανό, σας παρουσιάζουμε ολόκληρη την δήλωση του προέδρου της ΝΔ για την Χρυσή Αυγή, η οποία ουδόλως υπερασπιστική ήταν για το Εθνικιστικό Κίνημα. Ο Κ. Μητσοτάκης δήλωσε αυτολεξεί για την Χρυσή Αυγή: "είναι τόσο ακραία και χυδαία, έχοντας περιθωριοποιηθεί. Είναι σαν να μην υπάρχουν".

Αυτή είναι λοιπόν ολόκληρη η επιθετική δήλωση του Μητσοτάκη απέναντι στην Χρυσή Αυγή σε συνέχεια όλων των δηλώσεων του απέναντι στον Εθνικισμό. Όσο για τους λασπολόγους που διαστρεβλώνουν την αλήθεια, είναι σαν να μην υπάρχουν...

xryshaygh.com/

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications