Μια ανυπάκουη στην προπαγάνδα γυναίκα από το Δίστομο βάζει τα πράγματα στην θέση τους
Μια ανυπάκουη στην προπαγάνδα γυναίκα από το Δίστομο βάζει τα πράγματα στην θέση τους

Την 30η Μαΐου 2017 στο βαμμένο ροζ (κυριολεκτικά και μεταφορικά) Δημαρχείο Διστόμου, το δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας, αποφάσισε να ενστερνιστεί το ψήφισμα της Αντιφασιστικής- Αντιρατσιστικής Κίνησης Πολιτών Λιβαδειάς απαγορεύοντας στους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, αλλά και σε όσους προσπαθούν μέσω προπαγάνδας να ξεπλύνουν τους προγόνους τους ναζιστές (αυτό αφορά εμένα που τόλμησα και είπα την ΑΛΗΘΕΙΑ το 2014, που τόσα χρόνια κρύβουν οι απόγονοι - βιολογικοί και ιδεολογικοί- εκείνων που επιδίωξαν και προκάλεσαν την σφαγή του Διστόμου) να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις για την Σφαγή της 10ης Ιουνίου 1944 από τα ναζιστικά στρατεύματα.

Γράφει η Μαρία Σιδέρη - Τσάμη

Αρχικά, να ενημερώσω τα άθλια αυτά ανθρωπάκια πως ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ θα παρευρίσκομαι όταν και όποτε εγώ το επιθυμώ. Επίσης, καλό θα ήταν να πάψουν να εκτίθενται προσπαθώντας να αποκτήσουν την όποια δημοσιότητα, μόνο και μόνο για να καλύψουν τα προσωπικά τους κόμπλεξ ανυπαρξίας!!! Χρόνια τώρα, έχετε μετατρέψει την επέτειο της σφαγής των προγόνων μας σε πανηγύρι (παίρνοντας λεφτά από το Yπ. Πολιτισμού), με παραστάσεις του αισχιστου είδους (με τραβέλια, βίζιτες κτλ) που γίνονται δίπλα στο οστεοφυλάκιο των νεκρών στο χώρο του Μαυσωλείου, με συναυλίες (βλ. Πρωτοψάλτη να τραγουδά το «Θωμά είσαι σπίτι;») και την παρέλαση των πολιτικών απατεώνων και κάθε λογής λαμογιών που εμφανίζονται την ημέρα εκείνη για να καταχειροκροτηθούν από το πολιτικό τους μαντρί και να «κλείσουν» και κανένα ρουσφέτι.

Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που ΤΙΜΑ και ΣΕΒΕΤΑΙ τους νεκρούς Έλληνες ανά τους αιώνες, όπως και τα θύματα της σφαγής του Διστόμου. Για εμάς, η επιμνημόσυνη δέηση και ένα κεράκι για τις ψυχές των 218 σφαγιασθέντων από τους Γερμανούς αλλά και των 22 Διστομιτών που εσφαγιάσθησαν από τους ΕΑΜΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ είναι αρκετά. Βλέπετε υπάρχουν και εκείνοι 22 Διστομίτες που σκοπίμως βρίσκονται στην αφάνεια, γιατί δεν «βολεύουν» την πολιτική σας προπαγάνδα. Τι θα έλεγε η κοινή γνώμη αν ήξερε πως πετούσατε συντοπίτες σας στον κάρκαρο του Παρνασσού;

Εις ό,τι αφορά τα μέλη του Συμβουλίου – τις μαριονέτες του ΚΕΠατζή, (διορισμένου επί ΠΑΣΟΚ, μονιμοποιημένου επί Καραμανλή, χειροκροτητή του ΣΥΡΙΖΑ και πλέον αντιεξουσιαστή!!!( χα, χα, χα ) του οποίου και το ψήφισμα ασπάστηκαν, έχω να πω τα εξής:

Οι εκ του Στειρίου σύμβουλοι δεν έχουν το ηθικό δικαίωμα να αποφασίζουν για οτιδήποτε αφορά τη σφαγή του Διστόμου αφού η έκφραση «Μία ώρα μέρα» είναι αγαπημένη τους, καθώς προέρχεται από το χωριό τους. Με τη συγκεκριμένη έκφραση εξέφραζαν την επιθυμία τους να μην είχε δύσει ο ήλιος, έτσι ώστε να μπορούσαν οι Γερμανοί να ολοκληρώσουν το έργο τους, σφαγιάζοντας όλο το χωριό.

Εις ό,τι αφορά τον Κομμουνιστή της παρέας, φρόνιμο θα ήταν να βγαίνει κάθε χρόνο κλαίγοντας και να ζητά συγγνώμη για τα όσα διέπραξαν οι ιδεολογικοί του πρόγονοι εις βάρος του χωριού μας – καταδικάζοντας αθώους χωριανούς στο θάνατο- , αλλά και μία συγγνώμη στις οικογένειες και τους απόγονους εκείνων που σκότωσαν οι ομοϊδεάτες τους στην συμμοριτοπόλεμο. Την περιμένω για τον παππού μου τον Λουκά… ξέρει αυτός.

Εις ό,τι αφορά τους υποτιθέμενους πατριώτες της Δεξιάς (οι οποίοι το 2014 με συνέχαιραν που είπα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την ΑΛΗΘΕΙΑ για τη σφαγή) το μόνο που έχω να πω είναι κρίμα. Κρίμα γιατί δεν τιμούν τα παντελόνια που φορούν και δεν τολμούν δημόσια να ξεστομίσουν την ΑΛΗΘΕΙΑ, που τόσα χρόνια σαν κοριτσόπουλα ψιθυρίζουν ο ένας στον άλλο στα σουαρέ στο καφενείο. Και επειδή οι δικοί σας πολιτικοί εκπρόσωποι προσπαθούν με λύσσα να μας χαρακτηρίσουν εγκληματική οργάνωση…. Για ψαχτείτε λίγο…

Αποτέλεσμα εικόνας για διστομο σφαγή απο κομμουνιστές- ΕΜΑΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΓΡΑΦΕΙ

Ποιος έφαγε τον Τεμπονέρα; Και για να μην πάμε και μακριά… Ας δούμε τα του Διστόμου, ποιοι σκότωσαν τον Γιακίμη; Οι Χρυσαυγίτες; Εσείς έχετε βαμμένα τα χέρια σας με αίμα!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!! Γραβατωθείτε τώρα το 10 ήμερο, υποδειχθείτε γλείφοντας τα τσιράκια της Μέρκελ, που εσείς θα φέρετε στο χωριό, χειροκροτείστε τον Κουτσούμπα όταν θα χαιρετήσει μπροστά στο μνημείο των σφαγιασθέντων με υψωμένη την γροθιά και όλα εντάξει…

Παραμείνατε δημοκράτες. Του χρόνου πάλι!

unpolitical.gr

Post A Comment:

2 comments

georgiosείπε...

...οι επικεφαλεις των δυναμεων ηταν εβραιοι γενοκτονοι,αυτοι εδιναν τις εντολες των εκτελεσεων...!!!

Unknownείπε...

Ουδείς Έλληνας δύναται να είναι κομμουνιστής,δεν συμβαδίζει πουθενά το φως με το σκοτάδι

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications