Δείτε πως ληστεύεται μια BMW X6 σε 1,5 λεπτό αλλα και την χαζομάρα που επικρατεί στους νεοελληνες!
Δείτε πως ληστεύεται μια BMW X6 σε 1,5 λεπτό αλλα και την χαζομάρα που επικρατεί στους νεοελληνες!

Ένα από τα αυτοκίνητα που έχει βάλει στο στόχαστρο του ο κλέφτης, είναι μια "BMW X6" την οποία την ληστεύει εξουδετερώνοντας κλειδαριές, immobilizer, μέσα σε 1,5 λεπτό.

Περιγραφή : Στο παρακάτω βίντεο πραγματοποιείται από ένα ρωσικό μέσο ενημέρωσης, τα βήματα που εκτελεί ένας κλέφτης ώστε να κλέψει ένα αυτοκίνητο τύπου "BMW X6".Με αυτό το βίντεο, οι ιδιοκτήτες των οχημάτων αυτών είστε σε θέση να μάθετε τι πρέπει να προσέχετε ώστε να προστατεύσετε το όχημά σας.

Όλα καλά έως εδώ, αλλα δείτε τι ηλιθιότητα επικρατεί στο Eλλαδιστάν ,αρκεί να δει κάνεις νοήμων τα σχόλια για να καταλάβει το επίπεδο νοημοσύνης πολλών ,καθώς ειναι ο καθρέφτης τι επικρατεί εκτός ίντερνετ, ενδεικτικά μερικά:

Γαμ@@ την ψυχή σας που τα δείχνετε.... Δώστε κίνητρα στους κλέφτες που@@@νας γιοι!!! ..... ??? κλασικός νεοέλληνας ουγκ που βρίζει ανά 1 λεπτό! που ο ίδιος παίζει να μην ξέρει να βιδώσει μια βίδα!
μπράβο μαλακα δείχνε πως τα ανοίγουν τα αυτοκίνητα μετά όμως θέλω το δικό σου αυτοκίνητο να κλέψουν και μετά να λες γιατί ανευασα αυτό το βίντεο στο YouTube....
τώρα ρε βλάκα μπορεί να το δει ένας κλέφτης το βίντεο και να κλέβει συνέχεια

Άντε ρε μαλάκες πάτε και δηχνετε πως να κλέβεται αμάξια γ@μω της μάνες σας
Ρε μαλακες δείχνετε στην κάμερα πως κλέβουν ένα αμάξι 100.000€.ποσο @ρχιδι@ειστε ρε
Μαλακα δεν πας καλα! Σου αξιζουνε 3.000.000.000 diselikes! ΚΑΛΑ ΡΕ? ΔΙΧΝΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ? ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ.?
Γ@μω την παναγια σου φαε ρεπορτ για κακρινομα για ατα που ανεβαζεις πουστοπαιδο δινεις κινιτρα , ελα καντε τον ολοι ρεπορτ τον καριολη
βρε γιδια.. ανεβαζετε tutorial πως να κλεψεις ενα BMW X6 σε 1,5 λεπτο? και τι προφυλαξη νομιζεις οτι παρεχεις σε ανθρωπους που εχουν ενα τετοιο αυτοκινητο με αυτο το βιντεο? η μαλλον να το θεσουμε αλλιως.. Ποσοι δεν ηξεραν πως γινεται κ τωρα τους εδωσες τα φωτα?
ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΓΑΜ@ ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΑΥΤΑ?
Ρε μαλακες με το δικο σας βιντεο μπορει 10 ατομα να εχασαν την BMW τους!!! κτλ κτλ.... ηλίθια σχόλια, απο άτομα που δεν έχουν ιδέα ούτε καν και απο αυτοκίνητα! οπως και έχουν pc και με το παραμικρό τρέχουν στους "ειδικούς" γιατί αν και τα χρησιμοποιούν ειναι εντελώς άσχετοι!

Και μερικά σωστά ελάχιστα : Δεν καταλαβαίνω γιατί βρίζετε που ανέβασαν το βίντεο...Λες και οι επαγγελματίες κλέφτες δεν τα γνωρίζουν αυτά...Πρώτα βρίσκουν τον εξοπλισμό και τον τρόπο να τα κλέψουν και μετά βρίσκουμε εμείς πώς το έκαναν!Δε θέλει μυαλό....
Αντικλείδι ηλεκτρονικό που πιάνει σε όλες τις bmw βρίσκεις ; Ειδικά Satellite jammers βρίσκεις ; Ειδικό εργαλείο που είναι και παράλληλος εγκέφαλος και κλείνει αλάρμ και συναργερμούς και immobilizer βρίσκεις ; To immobilizer μπλοκάρει το ψεκασμό και την ανάφλεξη κανονικά, εδώ αυτός τα παρέκαμψε με ειδικό εργαλείο που απαιτεί γνώσεις προγραμματισμούς και ηλεκτρονικών κυκλωμάτων άριστες.

Kαι αστεία : Πριν δω αυτο το βιντεο ημουν ένα τπτ ΤΩΡΑ εχω τουλάχιστον 1.000.000€ στη τράπεζα μ και πολλά αμάξια και ΓΚΟΜΕΝΕΣ μη ξεχάσουμε τις γκόμενες!! άλλο :Ως εκπρόσωπος του Συνδέσμου κλεφτών Ελλάδας και Κύπρου θα θέλαμε να εκφράσουμε την ταπεινή μας ευγνωμοσύνη στο GLHFADA TV για τι συμπόνια που μας δείχνει και την βοήθεια που μας προσφέρει.... περαιτέρω πληροφορίες για να μας βοήθατε να σας κλέψουμε εύκολοτερα μπορείτε να μας στείλετε στη σελίδα μας στο FACEBOOK 

Όπως φαίνεται ο μέσος νεοέλληνας ειναι βόδι! ίδια ηλιθιότητα επικρατεί σε ολους τους τομείς! και ηλίθιοι και αδίσταχτοι και δεν ξέρουν! μιλάνε για θέματα που δεν έχουν ιδέα με ύβρεις και βωμολοχίες σαν ειδικοί!και φυσικά κανείς δεν διάβασε την περιγραφή και βρίζουν αυτον που το ανέβασε και κανουν και αναφορές τόσο ζώα, και το ίδιο βίντεο παίζει παντού στο εξωτερικό, τώρα κατάλαβες γιατί έγινε έτσι η χώρα? όλα τα συστήματα ασφάλειας βγαίνουν εκτός για αυτούς που ξέρουν ,και μερικά πολύ εύκολα μάλιστα αφου ειναι σαν διακόπτες στην ουσία με ένα ρελέ , αυτα που δείχνει στο βίντεο δεν ειναι τίποτα! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ .

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

αφου ειναι ζωα ... για να κανεισ κατι τετοιο χρειαζωντε τεραστιεσ γνωσεισ ηλεκτρονικου . περα απο κει οι πομποι και δεκτες συναμα στοιχειζουν πολλα λευτα .. και να τα εχεισ ολα αυτα , εχεισ ποσοστο αποτυχιασ 65% τουλαχιστον .. δεν διαβαζει τοσο ευκολα τα brake codes ο εγκεφαλος . ειναι πολλα .... αν δωσω ολα τα υλικα σε ενα αρχαριο η ακομα ενα επαγγελματια μηχανικο θα χρειαστει τουλαχιστον 2 ωρες μεχρι να διαβασει ... και να κανει unlock .το video το εχουν μονταρει ... να διξουν πως γινεται αλλ οχι ποσος χρονος μπορει να χρειαστει . οι νεοπλουτοι παλαβωσαν νομιζω οταν το ειδαν .. πεσ τους να μην ανσηχουν υπαρχουν και αλλοι τροποι κλοπης .. ενος τετοιου εργαλειου ..

Ανώνυμοςείπε...

Για αυτήν την τιμή του αυτοκινήτου χρειάστηκε περίπου δύο λεπτά για την κατάρρευση της "ασφάλειας" του αυτοκινήτου.


Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications