Οι ANONYMOUS ισχυρίζονται ότι η NASA ανακάλυψε νοήμονες εξωγήινους (βίντεο)
Οι ANONYMOUS ισχυρίζονται ότι η NASA ανακάλυψε νοήμονες εξωγήινους (βίντεο)
>

Η επιστήμη σήμερα παραδέχεται ότι το πιθανότερο είναι να υπάρχει στο σύμπαν εξωγήινη ζωή σε άλλους πλανήτες.

Βεβαίως όταν κάνουμε λόγο για εξωγήινη ζωή δεν εννοούμε πάντα νοήμονα όντα ή εξωγήινους πολιτισμούς που ταξιδεύουν με διαστημόπλοια. Ζωή είναι και ένας μικροοργανισμός.

Το θέμα λοιπόν δεν είναι εάν αποδεχόμαστε ως πολιτισμός την ύπαρξη εξωγήινης ζωής αλλά εάν την ανακαλύψαμε, εάν τη βρήκαμε, εάν είχαμε κάποια επαφή μαζί της.

Οι ANONYMOUS ανάρτησαν ένα βίντεο στο YouTube όπου ισχυρίζονται ότι η NASA ανακάλυψε νοήμονα εξωγήινη ζωή, «όχι απλά μικροοργανισμούς» όπως επισημαίνουν στο μήνυμά τους.

Σύμφωνα με τους ANONYMOUS, ο εκπρόσωπος της NASA Ελβετοαμερικανός αστροφυσικός Τόμας Ζουρμπούχεν (Thomas Zurbuchen), σε ένα συνέδριο κεκλεισμένων των θυρών που έγινε πρόσφατα, ανακοίνωσε την ύπαρξη εξωγήινης ζωής.

«Είμαστε στα όρια να επιβεβαιώσουμε την ύπαρξη εξωγήινης ζωής. Είμαστε σχεδόν έτοιμοι να κάνουμε μία από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις στην ιστορία του κόσμου», φέρεται να είπε σύμφωνα με τους ANONYMOUS.

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση των ANONYMOUS:

Στις 23 Ιουνίου οι ANONYMOUS ανάρτησαν και το ακόλουθο βίντεο, στο οποίο παρουσιάζουν διάφορες εμφανίσεις UFO μέσα στο 2017:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications