Άλλη μια αθλιότητα κατέρρευσε - Δείτε που βρίσκεται σήμερα ο μικρός που τάχα βομβάρδισαν τον Αύγουστο ο Ασαντ κι οι Ρώσοι στο Χαλέπι
Άλλη μια αθλιότητα κατέρρευσε - Δείτε που βρίσκεται σήμερα ο μικρός που τάχα βομβάρδισαν τον Αύγουστο ο Ασαντ κι οι Ρώσοι στο Χαλέπι

Άλλη μια προβοκάτσια στον πόλεμο της Συρίας κατέρρευσε και αναφερόμαστε στην περιβόητη φωτογραφία του μικρού Ομράν το περασμένο καλοκαίρι στο ασθενοφόρο στο Χαλέπι, η οποία είχε κάνει το γύρο του κόσμου. ΥΓ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ: και το είχαμε αναφέρει τοτε οτι ειναι απάτη!πως φάνηκε απο την αρχή; μονο που το είχαν κάνει θέμα όλες οι ιστοσελίδες του συστήματος ταυτόχρονα, με τον γνωστό ύφος φτάνει,αυτές οι "έγκυρες πήγες" κάνουν συνεχεία Διασπορά ψευδών ειδήσεων με δόλο ..

Στρατής Μαζίδης

Ο μικρός είχε βρεθεί δήθεν μετά από βομβαρδισμό της συρορωσικής πλευράς από τους υποτιθέμενους διασώστες των Λευκών Κρανών, οι οποίοι εμφανίζονται αποκλειστικά σε κατεχόμενες από τρομοκράτες περιοχές.

Ωστόσο πριν λίγους μήνες είχαμε παρουσιάσει μια ανάλυση με τα χτυπητά σημεία της φωτογραφίας - κοροϊδίας. Η κοροϊδία πήγε να συνεχιστεί με...ρεπορτάζ του Fox που έλεγε πως η οικογένεια του Ομράν ζει υπό περιορισμένο ύστερα από απόφαση της κυβέρνησης.

Η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική και την αποκάλυψε η ρεπόρτερ του λιβανέζικου al Mayadeen, Kinan Aloush. Ο Ομράν και η οικογένειά του όχι μόνο δε ζουν υπό περιορισμό ή βομβαρδίστηκαν από αεροπλάνα των Σύριων ή των Ρώσων, αλλά υψώνουν τη συριακή σημαία κάνοντας το σήμα της νίκης από το ελεύθερο πλέον Χαλέπι.

Η οικογένεια του Ομράν είχε παραμείνει στο ανατολικό Χαλέπι ακόμη και όταν αυτό κατελήφθη από τους τρομοκράτες. Ο πατέρας του στο παρακάτω βίντεο αποκαλύπτει πως οι τρομοκράτες εκμεταλλεύθηκαν το γιο του για να στήσουν τις φωτογραφίες μετά το δήθεν βομβαρδισμό αλλά και πως διάφοροι πλησίασαν τον ίδιο προσφέροντάς του σημαντικά ποσά ώστε να παραχωρήσει "συνεντεύξεις".

Όπως ο ίδιος λέει, πλέον έχουν επιστρέψει στο σπίτι τους και η ζωή τους στο Χαλέπι κυλά πάλι φυσιολογικά.

freepen.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications