25 Ιουν 2017

5 σημάδια πως μια ανώτερη δύναμη προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας

5 σημάδια πως μια ανώτερη δύναμη προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας

Μπορούν να έρθουν με σημαντικά μηνύματα ή απλώς να σας δώσουν την καθησυχαστική τους παρουσία και να σας αφήσουν να ξέρετε πως όλα είναι εντάξει. Ωστόσο συνήθως τείνουμε να αγνοούμε αυτά τα φαινομενικά γεγονότα ως υπερδραστήρια φαντασία και να τα ταξινομούμε στο μυαλό μας σαν μια επεξεργασία θλίψης.

Αλλά αν μπορούσαμε να αυξήσουμε την επίγνωση μας λίγο περισσότερο, ίσως θα βρίσκαμε μια παρηγοριά πως δεν είμαστε ποτέ μόνοι μας.

1) Εμφανίζονται στα όνειρα σας
Ένα ζωηρό όνειρο από έναν μακαρίτη αγαπημένο ταξινομείται ως ένα διαυγές όνειρο ή ως όραμα. Αυτό είναι λόγω της δραστικότητας του ονείρου. Αρκετά συχνά είναι τόσο έντονα που σας ξυπνάνε στη μέση της νύχτας γεμίζοντας σας με συναισθήματα. Μπορεί να έχετε συνειδητά επίγνωση στο γεγονός ότι ονειρεύεστε ακόμα και αν δεν το συνειδητοποιείτε.

2) Αισθάνεστε το άγγιγμα τους
Συχνό αίσθημα μετά τον θάνατο ενός αγαπημένου προσώπου, είναι η αίσθηση του απαλού χαϊδέματος ή στην πλάτη ή στο χέρι είναι καθαρό σημάδι παρηγοριάς από τον αποθανόντα. Πολλοί ίσως να νιώθουν πως δεν είναι μόνοι τους και αισθάνονται την παρουσία κάποιου άλλου στο δωμάτιο.

3) Ανεξήγητα φαινόμενα
Δεν είναι ασυνήθιστο για τα αποθανόντα πνεύματα να επιδρούν στα ηλεκτρικά εξαρτήματα του σπιτιού. Μπορεί να βρείτε καμένες λάμπες ή άλλες συσκευές να είναι εκτός ελέγχου για κανέναν εμφανή λόγο. Σκεφτείτε το, αν ήσασταν στην άλλη πλευρά… δε θα το κάνατε;

4) Εξαφανίζονται ή εμφανίζονται αντικείμενα
Υπάρχει μεγάλος απολογισμός των αποθανόντων να “κλέβουν” πράγματα από το σπίτι μόνο για να τα εμφανίσουν αργότερα στο πιο περίεργο σημείο. Μπορεί να αισθάνεστε πως έχετε χάσει το μυαλό σας, αλλά μην ανησυχείτε απλά προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή σας! Και προφανώς δεν ακούτε.

Αντίθετα, μπορεί να συνειδητοποιήσετε πως έχετε χάσει κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εσάς και όταν ξεκινήσετε να αγχώνεστε… ξαφνικά εμφανίζεται στο πιο περίεργο μέρος, εύκολο για εσάς να το βρείτε και θα μπορούσατε να ορκιστείτε πως είχατε κοιτάξει εκεί.

5) Τα μυρίζετε
Η αίσθηση της όσφρησης είναι η πιο δυνατή από τις αισθήσεις μας και απλώς μια εισπνοή μπορεί να φέρει χιλιάδες αναμνήσεις.Οι πιο συνηθισμένες μυρωδιές είναι αυτές του καπνού ή του τσιγάρου ενώ κανείς δεν καπνίζει, των αρωμάτων και των λουλουδιών.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

5 σημάδια πως μια ανώτερη δύναμη προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications