Βίντεο: Ένα UFO που εισέρχεται σε μια πύλη άλλης διάστασης που ανοίγει απο πάνω του!!
Βίντεο: Ένα UFO που εισέρχεται σε μια πύλη άλλης διάστασης που ανοίγει απο πάνω του!!

Το βιντεο φέρεται να έχει καταγραφεί στο Sonora στο Μεξικό, αλλά είναι τόσο θεαματικό, που πολλοι ειναι δύσπιστοι στα κοινωνικά δίκτυα στο εξωτερικό.

Σε αυτο το βίντεο μπορείτε να δείτε ένα UFO καθαρά, αρκετοί λένε οτι είναι πάρα πολύ καλό για να είναι αληθινό, τώρα δεν μπορούν να πουν οτι οι εικόνες και τα βίντεο που εμφανίζονται UFO ειναι "πάντα" θολές, αλλα το ίδιο γίνεται και με αεροπλάνα και ελικόπτερα λόγο της απόστασης.

Το βιντεο δείχνει ενα διαστημικό σκάφος με πολλά μπλε φώτα που ειναι σταθερό στον αέρα και κανει περιστροφή γύρω από τον άξονά του. Ξαφνικά, πάνω από αυτό, ένα φως εμφανίζεται σαν πύλη,προς ένα «Χ» μακρινό Σύμπαν(?) όπου το UFO μπαίνει και εξαφανίζεται.

Μερικοί κατηγορούν ότι όλα όσα βλέπετε στο βίντεο ειναι ειδικά εφέ σε υπολογιστή, βασικά αυτα τα "άτομα" που απορρίπτουν τα πάντα ως γελοίες "θεωρίας συνωμοσίας" ειναι τοσο κολλημένοι στενόμυαλοι, που παίρνουν γραμμή απο μασονικές σελίδες που έχουν κατακλύσει το ίντερνετ ,που χλευάζουν ότι χαλάει το Matrix της Γης!και διαβάζουν τα πρόβατα χωρίς να ξέρουν οτι αυτές οι σελίδες έχουν μονο ένα σκοπό :να χειραγωγούν την μαζα! αυτα ειναι τα λεγόμενα πρόβατα, οι ίδιοι θα θεωρούσαν γελοίες "θεωρίας συνωμοσίας" το 1800, όλη αυτη την τεχνολογία που έχετε σήμερα! .

Άλλοι για να μην γκρεμιστούν οτι έχουν δεδομένα,και οτι δεν μπορούν να κατανοήσουν το απορρίπτουν ως "θεωρίας συνωμοσίας" την ίδια ώρα υπάρχουν ένα σορό στοιχειά οπως τοιχογραφίες UFO πχ, απο την αρχαιότητα, και ποσά χιλιαδες έχουν αποκρύψει! .. Έχουν πολλούς λογούς να λένε οτι δεν υπάρχουν εξωγήινοι! ακόμα και αν ειναι fake το βίντεο αυτο δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχουν! όσο για "πύλες" για άλλου και για αυτές υπάρχουν αναφορές! αλλα δεν θα επεκταθώ στο θέμα .©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications