Το Σύμπαν που δεν μας αγάπησε.
Το Σύμπαν που δεν μας αγάπησε.

Το Σύμπαν που δεν μας αγάπησε.

Είναι πολλά αυτά που δεν έχουμε κατανοήσει ακόμη και αφορούν στις φυσικές καταστάσεις που μας διέπουν και για την εξήγησή τους είναι απαραίτητη η κατανόηση του Σύμπαντος.

Πως όμως ο Άνθρωπος ο οποίος αποτελεί απειροελάχιστο τμήμα του μπορεί να αντιληφθεί τι είναι αυτό στο οποίο ανήκει;

Υπάρχει τρόπος! Διαθέτουμε λογική, που με την ορθή χρήση της είμαστε σε θέση να λύσουμε τα «μυστήρια» που μας περιβάλλουν, αρκεί να την οδηγήσουμε στο σωστό μονοπάτι!

Θα συμφωνήσω στο ότι βρισκόμενοι μέσα σ αυτό το σύστημα (Σύμπαν) η δυσκολία κατανόησης των κινήσεών του είναι μεγάλη, μπορούμε όμως εξετάζοντας τις κινήσεις των γνωστών μέχρι στιγμής σωμάτων του να το προσδιορίσουμε!

Το πιο σημαντικό είναι να κατανοήσουμε πρώτα αν το Σύμπαν είναι ανοιχτό ή κλειστό σύστημα. Ο Ιδομενέας μας αποκάλυψε ότι το Σύμπαν είναι συγκεκριμένο και αποτελεί κλειστό σύστημα! Μας έδωσε τη διάταξη των μηχανικών του μερών (με σχήματα) όντας τρισδιάστατη Μηχανή με την οποία (διάταξη) έχουμε τις απαντήσεις στα παράδοξα κατά την κοσμολογία!

Μας εξήγησε που οφείλεται η ψευδαίσθηση στο ότι απομακρύνονται οι γαλαξίες με μεγαλύτερη ταχύτητα όσο πιο απομακρυσμένοι είναι απ τη Γη, γιατί παρατηρούμε λόγο της διάταξης των μηχανικών του μερών τα ορθοδρομικά και αναδρομικά τόξα των πλανητών και τον στηριγμό της πλανητικής τους τροχιάς και άλλα φαινόμενα που επαληθεύουν ένα κλειστό σύστημα.

Μας είπε στην ¨¨Αποκάλυψη του Σύμπαντος¨¨ για την ψευδαίσθηση που μας δημιουργεί η διαστολή του και αφορά στο χρόνο, πως μπορούμε να καθορίσουμε τον σωστό χρόνο που είναι απαραίτητα ίδιος σε όλα τα σημεία εντός του, για την «σκοτεινή ύλη» που αφορά στη συνοχή των μορίων του κ.α.

Κι όλα αυτά σε αντίθεση με την πεποίθηση του επιστημονικού κόσμου που ασπάζεται στο σύνολό του την θεωρία της σχετικότητας!

Είναι δυνατόν όμως η θεωρία της σχετικότητας, που αφορά σε ανοιχτά συστήματα, να είναι ορθή και να συνάδει με παράδοξα και εξαιρέσεις;

Γεώργιος Καδδάς

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications