Σύμφωνα με τους χρήσιμους ηλίθιους του υλισμού το ρεύμα δεν υπάρχει γιατι δεν το βλέπουν!
Σύμφωνα με τους χρήσιμους ηλίθιους του υλισμού το ρεύμα δεν υπάρχει γιατι δεν το βλέπουν!

Έχει προσέξει κανείς οτι όλοι αυτοι που λένε οτι τα πάντα που "ξεφεύγουν" απο τον υλισμό τους, και το matrix τους, ειναι "θεωρίες συνωμοσίας", ειναι συνήθως αριστεροί η κομμουνιστές?

Αν εξετάσει κανεις με την βοηθεια του ίντερνετ (η οποία ειναι άλλη μια εφεύρεση του original ανθρώπου και οχι των αντιγράφων (?).. ) αυτούς τους χρήσιμους ηλίθιους αλλα αδίσταχτους, που θα τους βρεις σε αριστερές σελίδες ΚΚΕ και πάσης φύσεως σελιδα του κομμουνισμού, μασονικές κτλ!

Το τελικό πόρισμα που βγαίνει ειναι το εξής: Ότι πρόκειται για ανθρωποειδή που ζουν σε όλη τους την ζωή τους ζωώδες, οπως και ιστορικά δεν έχουν καμία εφεύρεση αλλα αντιγράφουν, με ειδικότερο βάρος στον υλισμό, στην ματαιόδοξα και πως θα εκμεταλλευτούν τα πάντα προς όφελος τους, απο το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο! περιττό να πούμε οτι χωρίς αυτούς ο κόσμος θα ηταν παράδεισος στην κυριολεξία! ούτε καν αστυνομία δεν θα χρειαζόταν!

Άλλο ένα παράδοξο(κάνω το κορόιδο γιατι δεν ειναι παράδοξο!): οι περισσότεροι απο αυτούς οχι μονο δεν έχουν ουδεμιά σχέση με με την πάλαι πότε original Ευρωπαϊκή φυλή που χωρίς αυτη ακόμα σε σπηλιές θα ζούσαν όλοι! , αλλα μοιάζουν να έχουν καταγωγή απο Αραβία , η ακόμα χειρότερα να ειναι ίδια ράτσα με τους Εβραίους! που σημαίνει οτι βιολογικά δεν ειναι καν Έλληνες Ιταλοί Γάλλοι Γερμανοί κτλ!! και τι με αυτο θα πει κάποιος; έλα ντε ! σύμφωνα με το κατεστημένο ειναι όλοι ίδιοι! αλλα δεν είπε κάνεις απο ολους αυτούς τους "ειδικούς" τι ωθεί ολους αυτούς να γίνουν κομμουνιστες η αριστεροι; φαίνεται να ειναι μια εντελώς άλλη ράτσα! αφου σε όλη την Ευρώπη και αρχαία Ελλαδα (δεν υπήρχαν σύνορα τοτε), κυριαρχούσε μια φυλη που ηταν ίδια!που σήμερα ειναι είδος προς εξαφάνιση!

Το κατεστημένο που δίνει "πτυχία", διδάσκει οτι όλοι ειναι ίδιοι!και η ηλιθιότητα διαιωνίζεται, ενώ εκεί που δεν τους ενδιαφέρει δεν λένε τα ίδια! που; στα σκυλια πχ! ειναι ολα ίδια? έχουν την ίδια συμπεριφορά; οχι φυσικά! κάθε ράτσα ειναι διαφορετική ετσι και στις φυλές ανθρώπων! αν και ειναι δύσκολο να βρεις καθαρούς μετά απο χιλιαδες εισβολές και βιασμούς στην Ευρώπη και στην Ελλάδα !με αποκορύφωμα τις ομαδικές σφαγές της βάρβαρης φυλής πριν 80 χρονιά! που ιστορικά και αποδεδειγμένα έχει κάνει τις μεγαλύτερες γενοκτονίες και σφαγές!που όμως ελάχιστοι ξέρουν! για πες τους για "ναζι" όμως! όλοι ξέρουν το ποίημα!

Γιατί γίνεται αυτο; τι περιμένεις να πουν, αυτα που έκανε η φυλή τους; το 80% στα ΜΜΕ εφημερίδες βιβλία ειναι γραμμένα απο την ράτσα τους! φαίνεται να το έχουν στο DNA να κάνουν διασπορά ψευδών γεγονότων,ειδήσεων, και διαστρέβλωση της ιστορίας για καλύψουν τις θηριωδίες τους, και παντα η λεγόμενη "άποψη τους" ειναι ίδια με αυτη της ελιτ! για ρωτήστε τους όμως για πιο λόγο οι λεγόμενοι "ναζι" ηταν 50-100 χρονιά μπροστά απο την εποχή τους, οι εχθροί τους τα έλεγαν αυτα! και το 80% της τεχνολογίας σήμερα ηταν απο αυτούς, μήπως ήξεραν κάτι που η μάζα δεν έχει ιδέα σήμερα;

Αυτά που αναφέρουμε πιο πάνω ειναι τίποτα, σε αυτα που δεν έχουν ιδέα οι μάζες!, υπάρχει σχέδιο έκτακτης ανάγκης και απόδρασης απο το φυσικό σας κόσμο!!σε περίπτωση που με ενοχλήσουν! οπως είπα σε έναν απο αυτούς, μην με ενοχλούν για να μην τους ενοχλώ! Τέλος κάποιοι μένουν στην ιστορία οχι γιατί έγραψαν βιβλίο,αλλα γιατι έκαναν κάτι το εντελώς ξεχωριστό!(μήνυμα προς σε αυτούς που ξέρουν αυτοι ποιοι ειναι! ) ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications