Έγγραφο Pulsar,και το τεχνολογικό άλμα μετά το Ρόσγουελ!
Έγγραφο Pulsar,και το τεχνολογικό άλμα μετά το Ρόσγουελ!

Μέτα το συμβάν στο Roswell, η τεχνολογική πρόοδος που έγινε ηταν πρωτοφανές σε συνδυασμό με την τεχνολογία που βρήκαν έτοιμη στην κατεχόμενη Γερμανία . Η ανάκτηση ενός εξωγήινου διαστημικού σκάφους μαζί με το πλήρωμα του ήταν κρυμμένη και από την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Συγκλονιστική είδηση, που ήρθε στο φως μιλά για το έγγραφο Pulsar. Ένα έγγραφο με προσωπικές σημειώσεις ενός επιστήμονα ο οποίος εργαζόταν για την κυβέρνηση των ΗΠΑ για πάνω από 33 χρόνια.

Αυτό το έγγραφο ειναι γεμάτο σημειώσεις που μιλά για τα UFO, τη γλώσσα και την ψυχολογία των εξωγήινων. Αυτός ο επιστήμονας ειναι γνωστός στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, είχε προσληφθεί σε μυστικές βάσεις, και έως και σήμερα αμφισβητούν τις εξωγήινες μορφές ζωής όταν ειχαν συλλέξει εξωγήινα οντά και σκάφος.

Οι πληροφορίες που περιέχονται στο έγγραφο Pulsar, σύμφωνα με πολλούς ειναι επικίνδυνο!!! γράφει για τα UFO,για εξωγήινους προηγμένους πολιτισμούς και άλλα μυστικά σχέδια της κυβέρνησης, για εξωγήινες φυλές, ο κόσμος στον οποίο αλληλεπιδρούν, η γραμματική τους γλώσσας και πολλές άλλες καταπληκτικές πληροφορίες, περιεχέι και πληροφορίες για περισσότερα από 160 είδη εξωγήινων μορφών ζωής! "απο αυτές που δεν υπάρχουν"!.

Το έγγραφο απαριθμεί ξένα είδη και κανει αναφορά για τους γκρι εξωγήινους, το οποίο ειναι το κυρίαρχο στη γενετική μηχανική και στην δημιουργία συνθετικών όντων. Στο έγγραφο, ο επιστήμονας αναφέρεται σε διάφορα κυβερνητικά μυστικό έργα, συμπεριλαμβανομένου και του MK ULTRA.Οι Σημειώσεις αναφέρουν εφαρμογές των οποίων κύριος στόχος ήταν η ανάπτυξη και βελτίωση των μεθόδων ελέγχου του νου με διάφορα μέσα.

Ένα άλλο μέρος των σημειώσεων του επιστήμονα περιγράφει το συστήματα πρόωσης, δίνοντας πολλά παραδείγματα. Ένας από αυτα είναι η ώθηση του κινητήρα πρόωσης που χρησιμοποιούν οι γκρι εξωγήινοι στα σκάφη τους (το πιο επικίνδυνο είδος!). Προφανώς, αυτό το σύστημα κίνησης λειτουργεί με πλάσμα , ένα συστήματα σπειρών αγωγού χώρου-χρόνου, δημιουργώντας μια στρέβλωση του χωροχρόνου (πάνω σε αυτη την τεχνολογία είχαν βασιστεί και τα ναζιστικά UFO). Αυτό το σύστημα μπορεί να επιταχύνει και να φτάσει την ταχύτητα του φωτός σε δευτερόλεπτα,αντίο θεωρίες του βλάκα που διδάσκουν στα κολεγιά επι σκοπού!! αλλά είναι χρήσιμο μόνο για διαπλανητικά ταξίδια μέσα σε ένα ηλιακό σύστημα.

Αυτό το σύστημα τροφοδοτείται από μια διάταξη κρυστάλλων που δημιουργεί και ελέγχει συγκρούσεις αντιύλης, δημιουργώντας διαδοχικές «φούσκες χωροχρόνου» μπροστά από το σκάφος! να γιατι έβαλαν χέρι και στην επιστήμη! ηδη απο το 1930, άντε να τα πεις αυτα τώρα σε "επιστήμονες" της φάπας παιδιά της ελιτ που τα διδάσκουν θεωρίες της σχετικότητας και λοιπες αρλούμπες! !(γιαυτό έπρεπε πάση θυσία να ισοπεδωθεί η ναζιστική Γερμανία!).

Ο επιστήμονας που αποκάλυψε αυτα τα στοιχειά, μυστηριωδώς εξαφανίστηκε!(μάλλον δολοφονήθηκε), ίσως έχει διαγραφεί και από οποιοδήποτε αρχεία του κράτους της Αμερικής κλασική τακτική τους, και μετά λένε δεν τον ξέρουμε δεν υπάρχει αυτο το άτομο! δεν υπάρχουν επίσημα στοιχειά οτι έχει δουλέψει σε μυστικές υπηρεσίες! η δεν έχει πτυχία!!! . Εύκολα υποθέτουμε οτι αυτα ηταν αλήθεια που έλεγε! καθώς οτι λέει το σύστημα με λυσσά ειναι το αντίθετο!σε όλους τους τομείς! και να πω και κάτι τελευταίο ξέρουν αυτοι:.Εγώ ειμαι η πηγή της γνώσης οχι εσείς!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications