Βουλή: Συνεδρίαση των Προέδρων για την επιβολή ποινής στον Ηλ. Κασιδιάρη  το πέτυχαν τον σκοπό τους πάλι!και ο λαός κάθετε απαθής και αποβλακωμένος και τους κοιτάει!
Βουλή: Συνεδρίαση των Προέδρων για την επιβολή ποινής στον Ηλ. Κασιδιάρη  το πέτυχαν τον σκοπό τους πάλι!και ο λαός κάθετε απαθής και αποβλακωμένος και τους κοιτάει!

Εξαιτίας του χθεσινού επεισοδίου μεταξύ Ηλ. Κασιδιάρη και Ν. Δένδια πραγματοποιείται σήμερα η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, με σκοπό τη λήψη απόφασης για την ποινή και τιμωρία που θα επιβληθεί στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής

Η διάσκεψη θα εισηγηθεί στην Ολομέλεια την επιβολή ποινής στον Ηλία Κασιδιάρη ή και σε όλη την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΧΑ. Ήδη ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης αποφάσισε την αποβολή όλης της ΚΟ της Χρυσής Αυγής από τις συνεδριάσεις των Επιτροπών για το πολυνομοσχέδιο. Μολαταύτα, ο συλλήβδην αποκλεισμός ολόκληρης της κοινοβουλευτικής ομάδας ενός κόμματος εγείρει ερωτηματικά, ως προς την νομική της υπόσταση.

Τα πειθαρχικά μέτρα
Τι σημαίνει, όμως, αποβολή βουλευτή από τη συνεδρίαση; Τα άρθρα 77-83 του Κανονισμού της Βουλής αναφέρονται στις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα των βουλευτών και τις παρεπόμενες ποινές στην περίπτωση που αυτές δεν τηρούνται. Οι παρεπόμενες ποινές είναι ουσιαστικά τέσσερις. Η ανάκληση στην τάξη, η στέρηση λόγου, η μομφή για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά και ο προσωρινός αποκλεισμός από τις συνεδριάσεις με αντίστοιχες κρατήσεις μέρους των αποδοχών των βουλευτών.

Ανάρμοστη συμπεριφορά
Ο πρόεδρος της Βουλής είναι ο αρμόδιος να επιβάλει τα πειθαρχικά μέτρα για ανάρμοστη συμπεριφορά, η οποία συνίσταται:
– στην παρεμπόδιση της ομαλής διεξαγωγής των συνεδριάσεων ή των συζητήσεων και η διατάραξη της τάξης σ’ αυτές, είτε με πρόκληση θορύβου ή αταξίας, είτε με οποιονδήποτε άλλον τρόπο

– στη διακοπή των ομιλητών χωρίς τη συγκατάθεσή τους και την άδεια του προέδρου, ή η αποδοκιμασία τους με λόγια ή έργα
– στην ομιλία χωρίς προηγούμενη άδεια του προέδρου
– στην απρεπή συμπεριφορά με λόγια ή έργα
– στην έλλειψη του οφειλόμενου σεβασμού προς το προεδρείο, τη σοβαρότητα του έργου και την αποστολή της Βουλής
– στη μη συμμόρφωση στις υποδείξεις του προέδρου

Αυτοί οι κομμουνιστές με τον κομμουνισμό τους με επικάλυψη δημοκρατίας, δεν θέλουν να πας δημοκρατικά γιατί τα έχουν φτιάξει ολα στα μετρά τους! αλλα με κάτι άλλο! το τι γράφουν πάλι οι κομμουνιστές πίσω απο ένα σορό σελίδες δεν λέγεται!απλός πέρασε λέει απο μπροστά του! κομμουνιστές αριστεροι! που δεν ειναι "ιδεολογία" αλλα φυλή!

Άλλοι έβαζαν τίτλους όπως: ξύλο! σπασμένα κοκάλα !μπουκέτα!!! τραγικά πράματα! δεν έχουν συνείδηση καθόλου σε αυτη την χώρα;το τι επικρατεί στο ίντερνετ δεν λέγεται! απο την μια οι εβραιοκομμουνιστες (εδώ γεννήθηκαν! ελληνικά ονόματα έχουν!θεωρούνται Έλληνες ενώ ειναι trojan, ορδες απο δαύτους ανάμεσα σας και μαζί σας! ποιος τους γέννησε??)απο την άλλη οι ηλίθιοι που αναπαράγουν ότι βρουν και μαγαρίζουν το ίντερνετ,και τέλος ένα κοπάδι απο πρόβατα, οποιος έχει λίγο μυαλό, και δει τι σχολιάζουν σε σελίδες τύπου "πρώτο θέμα" και λοιπές όμοιες, θα τραβάει τα μαλλιά του με την ηλιθιότητα τους!

Πως να μην κάνουν οτι θέλουν? εδώ γίνεται: πνευματική, νοητική, υγείας και φυλετική δολοφονία,η οικονομική δολοφονία ειναι το τελευταίο!! Ο Αριστοφάνης έλεγε ότι «οι σοφοί άνθρωποι μαθαίνουν πολλά από τους εχθρούς τους»!πράγματι! να ειναι καλά τα "σκυλιά" τους που λένε για "ναζι" με τέτοια λυσσά!!!

Με βοήθησαν να καταλάβω οτι πίσω απο "ιδεολογίες" κρύβουν κατι άλλο, πραγματικά τρομακτικό!δίκαιο είχε ο Χίτλερ που έλεγε για φυλετική υγειά!(οχι δεν ηταν Εβραίος που σας λένε,ούτε το πλήρωναν μασόνοι το έχουμε ακούσει και αυτο! γιατί το λένε αυτο; για να νομίζει το πόπολο οτι ειναι όλοι δικοί τους, και δεν μπορεί κανεις να κάνει επανάσταση κατα τους!ακόμα και μετά απο 80 χρονιά τρέμουν μην γίνει ίδια επανάσταση!),παρακολουθώ τον εχθρό πίσω απο funpage και ιστοσελίδες που διαβάζει το πόπολο!διαπίστωσα οτι κάνουν και πνευματική δολοφονία στο πόπολο! τι να κάτσεις να τους πεις; η πλειοψηφία ειναι ένα μάτσο πρόβατα! που πρέπει να τους εξηγήσεις οτι δεν είσαι ελέφαντας!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

αγγελικηείπε...

αν καποιος βουλευτης κοιμαται στα εδρανα [πολλες φωτο υπαρχουν] η παιζει με το κινητο του και πληρωνεται απο τον λαο ,τοτε ειναι ησυχο [παιδι] δεν υπαρχει ποινη.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications