Πατέρας συνελήφθη επειδή έδειρε Αλβανό διαρρήκτη!
 Όταν έχεις βαλει παντού άτομα ζώα χωρίς ηθικούς φραγμούς,και με νομούς χωρίς λογική για το κακό σου: Πατέρας συνελήφθη επειδή έδειρε Αλβανό διαρρήκτη!

Το δικαίωμα κάθε πολίτη να υπερασπίζεται την περιουσία του φαίνεται πως… δεν είχαν ένας 55χρονος και ο 27χρονος γιος του στο Μεσολόγγι, καθώς ο πρώτος συνελήφθη, έπειτα από μήνυση Αλβανού… διαρρήκτη!

Ας τα πάρουμε όμως από τη αρχή, καθώς στο νοσοκομείο Μεσολογγίου μεταφέρθηκε, σε κακή κατάσταση, ένας 41χρονος Αλβανός, που υπέστη άγριο ξυλοδαρμό από έναν 55χρονο και τον 27χρονο γιο του, όταν τον έπιασαν στα πράσα, τη στιγμή προσπαθούσε να διαρρήξει την αποθήκη του σπιτιού τους! Πατέρας και γιος άρχισαν να γρονθοκοπούν τον επίδοξο διαρρήκτη, ενώ τον χττύπησαν και με ένα ξύλινο ρόπαλο.

Το αποτέλεσμα ήταν να τον τραυματίσουν σε όλο του το σώμα και να παραμείνει για νοσηλεία στο νοσοκομείο, όπου έφτασαν οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν για απόπειρα κλοπής, εξύβριση και παράνομη παραμονή στη χώρα.

Η υπόθεση, ωστόσο, δεν έμεινε εκεί, καθώς ο αλλοδαπός υπέβαλε μήνυση κατά των παρ’ ολίγον θυμάτων του!

Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί ο 55χρονος πατέρας, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, κατηγορούμενος για παράνομη οπλοχρησία και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ενώ ο 27χρονος γιος του αναζητείται.

Post A Comment:

1 comment

VasilisL7είπε...

Να αγιάσουν τα χέρια του👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications