Δείτε ανθρωποειδή ζώα! να τσακώνονται σαν τα σκυλιά για ομάδες! ξευτελίζουν το ανθρωπινό είδος!(vid)
 Δείτε ανθρωποειδή ζώα! να τσακώνονται σαν τα σκυλιά για ομάδες! ξευτελίζουν το ανθρωπινό είδος!(vid)

Οπαδοί μπεε του ΠΑΟΚ μπήκαν στο γήπεδο και πέταξαν μολότοφ!- Τρομακτικά επεισόδια εντός και εκτός γηπέδου πριν την έναρξη του τελικού - Συγκρούσεις σώμα με σώμα, απούσα η αστυνομία!

Τρομακτικά, θλιβερά επεισόδια, που ανέδειξαν με τον πλέον ανάγλυφο τρόπο την ανικανότητα της Πολιτείας να διοργανώσει σωστά έναν αγώνα ποδοσφαίρου -και δη, τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας- έλαβαν χώρα μέσα και έξω από το Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, επί τουλάχιστον τρεις ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Οι φίλοι των δύο ομάδων βρίσκονταν στα πέταλα του σταδίου, τα οποία ωστόσο ενώνονται από μια πεζογέφυρα, η οποία έμεινε αφύλακτη, με αποτέλεσμα να έχουμε, πάνω σε αυτή, μάχες σώμα με σώμα, με ρόπαλα, πέτρες, μαχαίρια και, δυστυχώς, με δεκάδες τραυματίες.Ο κίνδυνος να πέσει κάποιος από μεγάλο ύψος ήταν ορατός, ενώ η αστυνομία δεν βρήκε τρόπο να επέμβει.

Νωρίτερα, μερίδα οπαδών της Ένωσης επιχείρησε να σπάσει τον κλοιό της Αστυνομίας και να εισέλθει χωρίς εισιτήριο στον περιβάλλοντα χώρο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, προκαλώντας την αντίδραση των αστυνομικών δυνάμεων. Οπαδοί του ΠΑΟΚ μπήκαν στο γήπεδο και πέταξαν μολότοφ! Φιλάθλοι του ΠΑΟΚ πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο, πέταξαν μολότοφ, φωτοβολίδες και πήραν το σημαιάκι του κόρνερ

Τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό συνεχίζονται! Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο μέσα από μια πόρτα που ήταν ανοιχτή (!) κι άρχισαν να πετάνε αρκετά αντικείμενα προς τις αστυνομικές δυνάμεις. Μέχρι και μολότοφ έριξαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά στο σημείο που βρίσκονται οι φίλοι του «Δικέφαλου του Βορρά» αλλά δεν σταμάτησαν εκεί. Αρκετές φωτοβολίδες έφυγαν προς τις αστυνομικές δυνάμεις αλλά και διαφημιστικές πινακίδες! Ενας από τους οπαδούς που μπήκαν πήρε και το σημαιάκι του κορνέρ ενώ στη συνέχεια έφυγαν και καρέκλες προς τις αστυνομικές δυνάμεις.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ Επίλογος: Εδώ έχουμε να κάνουμε με ανθρωποειδή ζώα! όχι με ανθρώπους, ο "μηχανισμός" στο ηλίθιο μυαλό τους που τους κάνει να είναι δογματικοί σε ομάδες με τέτοια λυσσά,(καθώς είναι η ζωώδες φυλή τους έτσι), είναι ο ίδιος "μηχανισμός" (υποδοχέας δόγματος) που τους κάνει κομμουνιστές! εξάλλου οι μισοί από αυτούς πρέπει να είναι κομμουνιστές! (τα ξέρουν αυτά οι γιατροί με τα πτυχία? φυσικά και όχι!)άλλα τώρα δεν έχουν να κάνουν με "κακούς ναζι" άλλα με ομάδες, όποτε σφάζονται μεταξύ τους! ο ίδιος υποδοχέας που κάνει τους φανατικούς μουσουλμάνους!δεν ειναι και τυχαίο που από εκεί έλκουν την καταγωγή τους πολλοί Νεοέλληνες! όπως αυτοί στην φώτο, τι να βλέπεις κομμουνιστες τι να βλέπεις μουσουλμάνους είναι ίδια ράτσα σαν αδέλφια! κατά τα άλλα "καθαρό το ελληνικό DNA"!

Με τέτοιο λαό και αυτά τα δεδομένα δεν πας πουθενά! και να σκεφτεί κανείς ότι δεν έχουν κανένα όφελος από τις ομάδες! είναι ένα δόγμα άπλα!,εγώ δεν ασχολούμαι καν με ομάδες και πάσης φύσεως δόγματος! ερευνώντας το γιατί είμαι ξεχωριστός από τους πολλούς, ανακάλυψα ότι οι αρχαίοι Έλληνες που δεν έχουν ουδεμιά σχέση με αυτούς τους Νεοέλληνες, δεν ήταν δογματικοί ακόμα και στην θρησκεία!(το δωδεκάθεο που είχαν δεν ήταν δόγμα θρησκεία άλλα σεβασμός και αγάπη, γιαυτό και το:εμείς και στους θεούς όρθιοι μιλάμε!), τυχαίο? φυσικά και όχι!υπάρχουν και άλλα βιολογικά κοινά με τους αρχαίους! που δεν θα τα αναφέρω!...!!

Post A Comment:

1 comment

Unknownείπε...

Το επιβεβαιώνω με απόλυτη σιγουριά. Η συντριπτική πλειοψηφία των οργανωμένων οπαδών όλων των ομάδων είναι οι λεγόμενοι χρήσιμοι ηλίθιοι ή αλλιώς αντιφα. Αυτοί κάνουν το κουμάντο ανάμεσα στους οπαδούς και δεν αφήνουν οπαδούς άλλης πολιτικής ιδεολογίας να εισέλθουν ανάμεσα τους

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications