«Μην Πιστεύετε ΤΙΠΟΤΑ, Είναι Όλα ΨΕΜΑΤΑ…» !!!
«Μην Πιστεύετε ΤΙΠΟΤΑ, Είναι Όλα ΨΕΜΑΤΑ…» !!!

Η Eva Bartlett εκθέτει τα συστημικά μέσα ενημέρωσης για τα ψέματα που μεταδίδουν σχετικά με όσα συμβαίνουν στη Συρία…

«… ο (συριακός) λαός υποστηρίζει τον στρατό της κυβέρνησης (και) είναι απολύτως αληθινό! Ό, τι ακούτε στα συστημικά μέσα είναι το απόλυτος αντίθετο.

Και … αυτό που ακούτε στα συστημικά μέσα ενημέρωσης και θα τα ονομάσω: το BBC, το Guardian, οι New York Times κλπ. Στο Αλέπο είναι επίσης απέναντι από την πραγματικότητα!

Με τα ψέμματα προκάλεσαν δυο παγκόσμιους πολέμους τα τελευταία 100 χρονιά!

Τι να πει και αυτή! εγώ βλέπω live στο ελλαδιστάν πόσο εύκολα χειραγωγούν, οχι μονο ιστοσελίδες του συστήματος, αλλα και σελίδες που απο πίσω ειναι εβραιοκομμουνιστές κανονικοί,γιατί ειναι 2 ειδών κομμουνιστές οι χρήσιμοι ηλίθιοι (μογγολοκομμουνιστες) και αυτοι! μάλιστα γνωρίζουν οτι απευθύνονται σε διανοητικά κατώτερους ,αφου ο τρόπος που γράφουν ειναι σαν να μιλάνε σε παιδιά 5 χρόνων!

Σε μια σελίδα με πολλά Like στο facebook έχω την ευκαιρία να δω τι ράτσας ειναι όλοι αυτοι που σχολιάζουν υπέρ των Εβραίων! ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ FACEBOOK ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ?? και βάζουν τους κομμουνιστες να κάνουν share like! οι οποίοι οι φανατικοί κομμουνιστές αριστεροί βιολογικά, δεν ειναι ούτε ένας Έλληνας! επαληθεύοντας μια ανακάλυψη που έχει πολλές προεκτάσεις και αλλάζει οτι ξέρετε για την ίδια την ζωή!! !

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications