Λύθηκε το μυστήριο εξαφάνισης: Η ΜΙΤ φυγάδευσε τελευταία στιγμή τον Ρ.Τ.Ερντογάν αποτρέποντας απόπειρα δολοφονίας
Λύθηκε το μυστήριο εξαφάνισης: Η ΜΙΤ φυγάδευσε τελευταία στιγμή τον Ρ.Τ.Ερντογάν αποτρέποντας απόπειρα δολοφονίας

Εντονες είναι οι πληροφορίες για νέο πραξικόπημα ή και δολοφονία του Ρ.Τ.Ερντογάν και πιθανότατα αυτός ήταν και ο λόγος της εξαφάνισης του. Φαίνεται ότι η ΜΙΤ τον έσωσε και πάλι τελευταία στιγμή.

Πληροφορίες των τουρκικών υπηρεσιών πληροφοριών ανέφεραν σενάριο δολοφονίας του Ερντογάν κατά την τελετή παραλαβής επιθετικών ελικοπτέρων ΑΤΑΚ .

Συγκεκριμένα στην κατοχή της ΜΙΤ ήρθαν πληροφορίες που μεταβιβάστηκαν αμέσως στην Προεδρία, σύμφωνα με τις οποίες 5 μήνες μετά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο μιας νέας δολοφονικής απόπειρας .

Η κατάσταση είχε ως εξής: Η τουρκική κρατική εταιρεία TAI πραγματοποιούσε σε τελετή παρουσία του κατάδικου σήμερα Ταξίαρχου Idris Feyzî ( κατηγορείται για το πραξικόπημα) για την παραλαβή των δύο πρώτων ελικοπτέρων τα οποία θα σηκώνονταν στο αέρα για επίδειξη υποτίθεται «κενά».

Εκεί ίσως κάποιο από τα δύο, σύμφωνα με τουρκικές αρχές, θα ήταν οπλισμένο και προφανώς θα πραγματοποιούσε δολοφονική επίθεση κατά του Τούρκου προέδρου .

Ως γνωστό ακυρώθηκε η παρουσία του Ερντογάν στην συγκεκριμένη τελετή διότι οι ανακρίσεις είχαν βγάλει πληροφορίες για νέο «δολοφονικό κτύπημα» εναντίον του , ειδικά με την παρουσία του εν λόγω Ταξιάρχου που στην συνέχεια συνελήφθη.

Επιπλέον υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι ομάδα κεμαλιστών αξιωματικών του στρατού ετοιμάζει ένα νέο στρατιωτικό πραξικόπημα. Πολλές πληροφορίες που διοχετεύονται στον τουρκικό Τύπο, αναφέρουν πυρήνα αξιωματικών με έδρα την Σμύρνη και την ευρύτερη περιοχή του Πόντου, οι οποίοι ετοιμάζουν την δική τους αντίδραση στον «κατήφορο» που έχει πάρει ο Σουλτάνος.

Δεν πρέπει να μας διαφεύγει επίσης το γεγονός ότι εκατοντάδες Τούρκοι στρατιωτικοί «γυροφέρνουν» τα βουνά από τον Ιούλιο του 2016 , παραμένοντας ασύλληπτοι και έχοντας σκοπό είτε να μεταβούν στην Ελλάδα, είτε να ετοιμάσουν νέα εξέγερση. Βέβαια, τα δημοσιεύματα υπογραμμίζουν ότι δεν παρατηρείται κάποια περίεργη κίνηση στις στρατιωτικές μονάδες της πρωτεύουσας, Άγκυρας, αλλά και στην Κωνσταντινούπολη.

Το σίγουρο όμως αυτή την φορά είναι ότι απλά οι επίδοξοι πραξικοπηματίες θα στοχεύσουν κατευθείαν τον Ερντογάν και μόνο αυτόν , διότι η «απώλεια του» φτάνει και περισσεύει για να πάρουν τα ηνία της χώρας στην συνέχεια. Tαυτόχρονα, πρώην συντάκτης τουρκικού περιοδικού ειδήσεων συνελήφθη στην Αδριανούπολη προσπαθώντας να διαφύγει στην Ελλάδα, στο ανελέητο κυνηγητό των τουρκικών αρχών να συλλάβουν αντιφρονούντες και έχοντας μετατρέψει την χώρα σε ένα απέραντο «γκούλαγκ».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications