Λυσσασμένη από ζήλεια έγδυσε και ξυλοφόρτωσε την ερωμένη του συζύγου της! (BINTEO)
Λυσσασμένη από ζήλεια έγδυσε και ξυλοφόρτωσε την ερωμένη του συζύγου της! (BINTEO)

Είναι από τα βίντεο που σίγουρα θα αφήσουν πολλούς με το στόμα ανοιχτό, απόδειξη του που μπορεί να οδηγήσει η ζήλεια Το βίντεο που κυκλοφορεί στα social media κάνει κυριολεκτικά θραύση.

Μια νεαρή γυναίκα δέχεται τα άγρια απανωτά χτυπήματα από ομάδα εξαγριωμένων γυναικών οι οποίες την ξυλοκοπούν αλύπητα, ενώ την γδύνουν μέσα στην μέση του δρόμου!

Σύμφωνα με κινεζικά ΜΜΕ, η άτυχη δέχεται επίθεσή από μια απατημένη σύζυγο και τις φίλες της αφού κατηγορείται ότι πλάγιασε και συνήψε σχέση με έναν παντρεμένο άντρα.

Το εξαγριωμένο λεφούσι των γυναικών μάλιστα απαθανατίζει το περιστατικό μέσω κάμερας smart phone, με το θύμα ανυπεράσπιστο να έχει αφεθεί στα χτυπήματα και την διαπόμπευσή της, καθώς την ξεγυμνώνουν.

Η επίθεση αναχαιτίστηκε, προσωρινά, όταν περιαστικός άνδρας παρενέβη προσπαθώντας να σταματήσει τις εξοργισμένες γυναίκες. Παραταύτα αυτές, μαινόμενες συνέχισαν το έργο τους. Εν συνεχεία, η νεαρή σε κατάσταση σοκ βρίσκεται στο έδαφος από τα πολλαπλά χτυπήματα που έχει δεχθεί.

Δείτε το βίντεο της άγριας επίθεσης:

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Αντι να ξεπουπουλιασει με τις φιλες της τον ανδρα της που πιθανων παριστανε τον ωραιο και τον ελευθερο...............τα βαλανε με το θυμα!!Ο γαμικος βεβαια θα κυκλοφορει ελευθερος!Αχ αυριο μεθαυριο παλι καποια θα βρει να ‘‘ξεκοκκαλισει‘‘οποτε καταλαβαινουμε ολοι οτι θα υπαρξει και αλλη γυναικα στην θεση της ‘‘ξεπουπουλιασμενης‘‘!!
Αχ γυναικες!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications