Μενεγάκη: Παράγοντας αποπροσανατολισμού του ήδη αποχαυνωμένου λαού
Μενεγάκη: Παράγοντας αποπροσανατολισμού του ήδη αποχαυνωμένου λαού

Τα έγκριτα ΜΜΕ μας ενημερώνουν για μία «απίστευτη» φωτογραφία της Μενεγάκη και σπεύδουν όλοι να δουν περί τίνος πρόκειται. Και τι διαπιστώνουμε;

Χιλιάδες άνθρωποι βρήκαν πολύ ενδιαφέρουσα φωτογραφία της Μενεγάκη πάνω από ένα ταψί φαγητού... κι έκαναν συνολικά πάνω από 40.000 like σε διάστημα μερικών λεπτών της ώρας!

41.050 άνθρωποι φρόντισαν να ενημερωθούν κι οι φίλοι τους για τη δημοσίευση ...αυτής της «σημαντικής» φωτογραφίας!

Εδώ και δεκαετίες και σε καθημερινή βάση η τηλεόραση προβάλει την Μενεγάκη να σκύβει πάνω από ταψιά και να δοκιμάζει φαγητά! Αλλά φαίνεται ότι ο κόσμος δεν χορταίνει να βλέπει τη Μενεγάκη μ' ένα πιρούνι στο χέρι...

Γι' αυτό «βρέχει» Μνημόνια ...και δεν κουνιέται φύλλο!

Οι Έλληνες θεωρούν καθήκον τους τη διάδοση της βλακείας ...κι είναι απίστευτα γρήγοροι κι αποτελεσματικοί! Είναι αήττητοι στη σαχλαμάρα!

Δεν θεωρούν καθήκον τους να ενημερώσουν και να αφυπνίσουν τους φίλους και τους συγγενείς τους, αλλά σπεύδουν να τους αποπροσανατολίσουν και να τους πείσουν να σπαταλήσουν τον χρόνο τους σε ό,τι πιο ανούσιο μπορεί να επινοήσει το σύστημα.

Άλλοι κάθονται και τρώνε ξύλο για μία ποδοσφαιρική ομάδα κι άλλοι έχουν βυθιστεί στον κόσμο της παιδικής χαράς του Survivor. Γιατί να μην μας φέρουν κι άλλο ένα Μνημόνιο δηλαδή; Ποιον να λυπηθούν και ποιον να φοβηθούν;

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Πάντα ετσι ήτανε. Τρέχουν να δουν όλοι 22 εκατομμυριούχους που κάναν το χόμπι τους επάγγελμα (ποδόσφαιρο). Ή μπάσκετ κ.λπ...Στιβος...Ολυμπιάδες....όλα είναι πλέον επαγγέλματα. Άρα αποσκοπούν όλα στο χρήμα. Δεν αξίζει πλέον να κοιτάζεις τίποτα, όταν μάλιστα είσαι και Έλληνας και γνωρίζεις τί νόημα είχαν οι αγώνες στην αρχαιότητα.
Κι οχι μόνον αυτά. Από τον καιρό που μπήκαμε στα μνημόνια άρχισαν να εμφανίζονται διάφορες εκπομπές μαγειρικής...μια κατσαρόλα συνέχεια.
Εκπομπές τραγουδιού με μικρά παιδιά... με μεγάλα παιδιά. Και συνεχίζουν ακόμα.
Θεάματα......μόνο, γιατί άρτος δεν υπάρχει.
Συνέβησαν πολλά. Ισως πρέπει να τα αναφέρεις εδώ μιας και το ξεκίνησες.

1,61

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications